Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VERSATILE PARIS

A Versatile illatmárkát 2021 októberében indította útjára Coraline Frébourg. Szakítani akart a luxus parfümériák intézményes szokásaival; nem szokványos illatok, különleges arculat, hozzáférhető árak és egyenlőség. A Versatile egyszerű; az illatok által megőrzött emlékekre fókuszál, arra a kellemes érzésre, amikor felidézzük őket. A koncepció középpontjában az emberek és a bolygó tisztelete áll.

A Versatile nem beszél mellé, nincsen felesleges marketing ámítás, az illatoknak nincsen mesebeli története, ösztönösek és azonnaliak. Az illatok nem tucatok, egyediek és nem hasonlítanak semmi másra. A Versatile parfümöket soha nem szupermodellek reklámozzák, az illatokat valódi múzsák ihlették. Nem 100% természetes, hiszen az, hogy valami természetes nem feltétlenül környezetbarát. Tökéletesen kombinálják a természetes és mesterséges összetevőket, amelyek biztonságosak. 

A kiszerelések különleges roll on kialakításúak, így 0% a termékveszteség használat közben. Kiemelkedően magas, 30-38% illat koncentrációval dolgoznak, a parfümök alapja pedig mandula- és búza olaj. Így érzékeny- és tetovált bőrűek valamint kismamák is biztonsággal használhatják.

alkoholmentes | Franciaországban tervezik és készítik | érzékeny bőrre is | környezetbarát csomagoló anyagok | állati összetevő- és állatkísérlet-mentes 

Rendezés:
Az oldal tetejére