Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Antipodes

A márka egy tudományos alapokon nyugvó ’Green Beauty’ márka, amely Új-Zélandról származik. A termékeikkel mindenkihez szeretnék eljuttatni a még szennyezés mentes új-zélandi természet erejét. A formulák ereje a növényekben rejlik a garanciát pedig a minősített organikus jelzés biztosítja. Az Antipodes kizárólag olyan intelligens formulákkal dolgozik, amelyek eredményesek. Természetes, tiszta és tápanyagokban gazdag összetevők, amelyek Új-Zélandon őshonosak. Új-Zélandon gyártott, helyi beszállítókkal és termelőkkel közösen működnek együtt. 

Az innovatív tudományos felfedezéseknek köszönhetően a természet legtisztább összetevőivel egészítheted kis a személyes ’beauty’ rutinodat. Az Antipodes márkát az emeli ki a többi márka közül, hogy különös hangsúlyt fektetnek az olyan hatékonyságra, amely tudományos alapokon nyugszik. A márka alapítója Elizabeth Barbalich háromgyermekes anyukaként biológiai doktorátussal rendelkezik és résztvevője volt a "kulcslyuk sebészeti" eljárások kidolgozásának. 

Minden formula 100% természetes eredetű, vegán vagy vegetáriánus minősítésű, állatkísérlet-mentes és újrahasznosított csomgolású. 

Rendezés:
Az oldal tetejére