Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

JOHN MASTERS ORGANICS

"Hiszünk a természetes szépségben, hiszen mindenki akkor néz ki a legjobban, amikor önmaga és a szépsége magáért beszél." - John Masters a márka alapítója.

A természetes összetevők erejét kihasználva a John Masters Organics nagy teljesítményű haj-, bőr- és testápolási termékek gyártásán szorgoskodik, amelyek tiszták, állatkísérlet-mentesek és fenntarthatóak. Minden terméket olyan magas elvárásokkal készítenek, mint amilyet ők is használnának a mindennapokban. Hatékony és kényeztető növényi alapú formulák, minőségi összetevők és a vásárlók jóléte. 

1994-ben John a márka alapítója, New York City egyik vezető stylistjának egyszerű, de radikális ötlete támadt. Úgy gondolta, a természet a tiszta szépség legjobb forrása. Az egészséges, holisztikus életmód iránti személyes szenvedélye szakmai hivatássá vált. John eltávolodott a New York-i szalonok előkelő világától, és a hajápolás jobb  és egészségesebb módját keresse. 

John az elérhető legjobb organikus összetevőkkel kezdett el dolgozni és apró manhatteni lakásában fogadta az ügyfeleit. Hamarosan megnyitotta a világ első "tiszta levegőjű" szalonját Sohóban. Ez egy forradalmi szalon koncepció volt, amely nem használ káros színezőanyagokat, hajlakkot és kémiai kezeléseket. John egyedülálló víziója azóta globális márkává vált.

szilikon mentes | állatkísérlet-mentes | 70%+ organikus összetevő tartalom | természetes eredetű felületaktív anyagok | 

Rendezés:
Az oldal tetejére