Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog


HELLO BEAUTY!

Tájékozódj első kézből az aktuális újdonságokról, a kozmetikumok fejlődéséről,

új irányairól és a legújabb 'clean & green' trendekről a Natural Skin blogból!


 

Hajtípus szerinti hajápolás a mosástól a formázásig

Hajtípus szerinti hajápolás a mosástól a formázásig

2024. 05. 03. 10:13:47
Az emberi haj átlagosan kb. 1,25 cm-t nő havonta, amely nemcsak a genetikai örökségtől, az életkortól, az egészségügyi állapottól és az életmódtól, de a hajápolási szokásoktól is erősen függ. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan maximalizálja a növekedést a hajtípus szerinti hajápolás, és azt is megtudhatod, mely clean termékek segítik leginkább az egyes hajformák egészséges megjelenését.
Az érzékeny és az elérzékenyített bőr regenerálása clean kozmetikumokkal

Az érzékeny és az elérzékenyített bőr regenerálása clean kozmetikumokkal

2024. 04. 01. 00:00:00
Saját bevallásuk szerint ma a dermatológiai felmérésekben részt vevő nők több mint 50%-át érintik az érzékeny bőr tünetei. A megkérdezettek életminőségét nemcsak az üde megjelenés hiánya, de a gyakori fertőzések, gyulladások és erős allergiás reakciók is negatívan befolyásolják. Ezúttal olyan tudatos arcápolási rutint segítünk kialakítani, amellyel a tünetek mellett a kiváltó okok is hatékonyan megszüntethetők.
A fényvédő bőrtípus szerinti tudatos választása

A fényvédő bőrtípus szerinti tudatos választása

2024. 03. 01. 00:00:00
Egyre több nemzetközi dermatológiai kutatás bizonyítja, hogy fényvédő használatával nemcsak az UV-sugarak okozta, akár halálos kimenetelű melanoma, hanem a korai bőröregedés is megelőzhető. A bőrtípusnak nem megfelelő kence azonban hamis biztonságérzethez, mélyebb ráncokhoz és egyenetlen bőrtónushoz is vezethet. Ebben a cikkben minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk a bőrtípus szerinti tudatos fényvédő-választásról és azok használatáról.
Útmutató: Így űzd el a tél végi bőrszárazságot

Útmutató: Így űzd el a tél végi bőrszárazságot

2024. 02. 01. 00:00:00
Amikor már csaknem fél éve fűtött szobákban és a verőfényes napsütést nélkülözve éljük a mindennapokat, nem véletlen, hogy bőrünk ellenállóképessége is csökken és extra törődésre vágyik. Nem érdemes megvárni a komolyabb bőrproblémák kialakulását, olvass tovább, részletesen bemutatjuk, mi kell ahhoz, hogy a kipirosodott, viszkető és hámló bőr újra egészséges legyen.
Új év, új bőrápolási szokások - nem csak kezdőknek

Új év, új bőrápolási szokások - nem csak kezdőknek

2024. 01. 02. 00:00:00
Egy új esztendő rengeteg lehetőséget tartogat. A 2024-es fogadalmak között pedig bőven jut hely annak is, hogy tiszta kozmetikumokra válts, vagy esetleg még tudatosabbá válj a hatóanyagok és a formulák világában. Újévi tippjeinkkel most bőröd és lelked egészségét egyaránt támogathatod.
Az oldal tetejére