Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog


HELLO BEAUTY!

Tájékozódj első kézből az aktuális újdonságokról, a kozmetikumok fejlődéséről,

új irányairól és a legújabb 'clean & green' trendekről a Natural Skin blogból!


 

Hámlasztás kisokos

Hámlasztás kisokos

2022. 08. 05. 12:33:59

A hámlasztás talán az egyik legfontosabb, mégis alul értékelt lépés a bőrápolási rutinban, amelyet gyakran sok tévhit övez. Ne hagyd, hogy a kombinált kémiai hámlasztás szó megijesszen - a hámlasztás, ha jól csinálod, ez a sima, ragyogó bőr elérésének titka. Konzultáltunk a MÁDARA Organic okleveles szépségterapeutával, hogy részletesen bemutathassuk a különböző hámlasztási gyakorlatokat az arcodra (vagy igazából bármely testrészedre).

 

A KULISSZÁK MÖGÖTT - PARFÜM EXTRAIT SZÜLETIK

A KULISSZÁK MÖGÖTT - PARFÜM EXTRAIT SZÜLETIK

2022. 07. 27. 15:22:24

Az Abel Odor új Parfüm Extrait termékcsaládja nagyon különleges, hiszen terápiás minőségű illóolajokban gazdag, és úgy tervezték, hogy a pulzuspontokra cseppentve egy pihentető illatrituáléval gazdagítsa a napot. Az alapítót, Frances Shoemacket kérdeztük, hogy megtudjuk, mi inspirálta őt egy terápiás parfümcsalád létrehozása, most jobban, mint valaha.

FAACE - ARCÁPOLÁS A NEHÉZ NAPOKON

FAACE - ARCÁPOLÁS A NEHÉZ NAPOKON

2022. 07. 20. 08:51:34

Manapság mindenhol az egyenes beszédet és az egyszerű megoldásokat hangoztatják. De valahogy a bőrápolás mégis egyre csak bonyolultabb. Bőrtípusokra, életkorra, etnikai hovatartozásra ezernyi bőrápolási terméket találunk, valamint 10+ lépéses rutinokat. Ez nem csak bonyolult, de elképesztően költséges is. A FAACE márka szerint a bőr alapjaiban kell megérteni és ápolni, alkalmazkodva annak természetes változásaihoz. Hiszen az élet a bőrödnek is "bekavarhat"! 

A FÉNYVÉDŐM TÉNYLEG PUSZTÍTJA AZ ÓCEÁNT?

A FÉNYVÉDŐM TÉNYLEG PUSZTÍTJA AZ ÓCEÁNT?

2022. 07. 14. 11:48:05

Minden élőlény, beleértve téged és engem is, az óceántól függ. Az óceánok és tengerek a globális időjárástól kezdve az élelmezési rendszerekig mindent befolyásolnak. Bármennyire is szeretik az emberek az álomszép kék vizet, néha mégis nagy kárt okozunk a tengeri ökoszisztémának, anélkül, hogy észrevennénk. Íme az egyik legnagyobb probléma, amivel a tudósoknak manapság szembe kell nézniük - a kémiai fény-szűrők, amelyek szennyezik a tengereket és elpusztítják a korallzátonyokat.

 

ÜDV NÁLUNK BYBI!

ÜDV NÁLUNK BYBI!

2022. 07. 01. 11:50:39

Aki jártas a 'Clean Beauty' világában, annak nem kell bemutatni ezt a márkát! Évek óta ikonikus szereplője ennek a szegmensnek, természetesen megérdemelten. Egy igazi szerelem márka, melyet 2 tudatos nő alapított és fektette bele minden szenvedélyét. A természet hatékonyságát töltik bele kis üvegcsékbe, 100% vegán és állatkísérlet-mentes bőrápolási termékeket alkotnak.

Az oldal tetejére