Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Antipodes

Scientific Green Beauty®

Az Antipodes® Új-Zéland tudományos Green Beauty™ márkája. Hisznek a természet erejében az egészséges bőr ápolásában. Növényi alapú, eredményorientált bőrápoló termékeik a világ legtisztább összetevőit tartalmazza. A termékek vegán, bio és vegetáriánus minősítéssel rendelkeznek, és 100%-ban állatkísérlet-mentesek. Az Antipodes természetes új-zélandi összetevőket használ a bőr egészségének fokozására, beleértve a manuka mézet, a kiwi gyümölcsöt és a Vinanza® szőlő kivonatot.

Az Antipodes számos termékét az AsureQuality független kormányzati szervezet bio minősítéssel látta el, és mindegyik mentes a genetikailag módosított vagy géntechnológiával módosított összetevőktől, a szintetikus töltőanyagoktól és a szilikonból származó összetevőktől, valamint a mesterséges összetevők hosszú listájától. 

Az innovatív tudományos felfedezéseknek köszönhetően a természet legtisztább összetevőivel egészítheted kis a személyes ’beauty’ rutinodat. Az Antipodes márkát az emeli ki a többi márka közül, hogy különös hangsúlyt fektetnek az olyan hatékonyságra, amely tudományos alapokon nyugszik. A márka alapítója Elizabeth Barbalich háromgyermekes anyukaként biológiai doktorátussal rendelkezik és résztvevője volt a "kulcslyuk sebészeti" eljárások kidolgozásának. 

Minden formula 100% természetes eredetű, vegán vagy vegetáriánus minősítésű, állatkísérlet-mentes és újrahasznosított csomgolású. 

Rendezés:
Az oldal tetejére