Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MANASI

A Susanne Manasi professzionális sminkes által alapított stockholmi székhelyű (M)anasi 7 kozmetikai termékcsalád minimálisan feldolgozott, kis tételben természetes, vadon termett és organikus szem-, ajak- és arctermékeket kínál luxus, nagy intenzitású színekkel. Válogatott, tiszta, természetes, egyszerű és fenntarthatóan előállított (M)anasi 7 időtálló, többfunkciós sminket biztosít, amely tartós.

A 7-es szám a márka nevében a következő 7 alapelvet jelöli:

  • (1). LASSÚ TEMPÓ – Kisüzemi termelés fenntartható ütemben a vízfogyasztás, a környezeti hatás és a hulladék minimalizálása érdekében. A kozmetikai gyártás és a biogazdálkodás közötti dinamikus kapcsolat ápolása és elősegítése.
  • (2). VÁLOGATÁS – Összetevők és árnyalatok válogatott kompozíciói, amelyek kifogástalan érzékszervi érzést, magas színkiegyenlítést és kívánt hatást biztosítanak. A Manasi7 termékeket stockholmban fejlesztik, és kis tételekben, fenntartható módon készítik a prémium minőség biztosítása érdekében.
  • (3). TISZTASÁG - A Manasi7 olyan szépségápolási termékeket kínál, amelyek összetevői etikusan, fenntarthatóan és a környezettel összhangban vannak termesztve.
  • (4). TERMÉSZETESSÉG – Ásványi anyagokból, vadon élő növényekből és virágokból kivont nyersanyagok és természetes tartósítószerek, gondosan kiválasztott minőségük, színük és illatuk alapján.
  • (5). EGYSZERŰSÉG – Alapvető többfunkciós szépségápolási termékek tudatos kollekciója a könnyed mindennapi sminkeléshez. Egyedi vagy vegyes használatra tervezték, hogy végtelen lehetőségeket teremtsen.
  • (6). SZIMBIOTIKUS – A hagyományos szépségápolási termékek nagy teljesítményének és színének megtérülésének ötvözése a természetes, vadon termett és tanúsított bio összetevők tápláló és gyógyító tulajdonságaival. Gondosan kiválasztott biológiailag lebomló formulák szervesen visszabomlanak a földbe.
  • (7). KORTÁRS – A természet és a személyes kifejezés ihlette, árnyalatok, felületek és textúrák időtlen választékát hozva létre, hogy előmozdítsa az organikus szépség örömeit. Lágy földes tónusok modern árnyalatokkal kombinálva a kívánt hatás érdekében.
Rendezés:
Az oldal tetejére