Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ELLIS BROOKLYN

A márka alapítója Bee Shapiro, aki 11 évig a New York Times szépség rovat szakértőjeként dolgozott. Parfüm márkát kislányáról, Ellis-ről és arról a helyről (Brooklyn) nevezte el, ahol felnőtt. 2013-ban, amikor a 'clean beauty' csak a szárnyait bontogatta, nem igazán volt választék a 'clean' illatok terén. 

"Mindig is imádtam az illatokat! Ez egy erőteljes és láthatatlan nyelv, amely egy kis szippantással elmesél egy egész történetet vagy felidéz egy maradandó emléket." 

Szigorú szépségápolási szabványokkal dolgoznak és fenntartható módon szerzik be az összetevőket. Az Ellis Brooklyn 2015-ben debütált és tényleg a szeretet munkált mögötte. Már a márka alapításának kezdetén eldöntötték, hogy minden egyes összetevőt a biztonságosság, a szépség és a környezetre gyakorolt hatás szempontjából értékelik. Ez azt jelenti, hogy kizárják a ma már sokunk által ismert főbb, megkérdőjelezhető összetevőket is, amelyeket gyakran széles körben használnak az iparban. 

Illataik más luxus illatokhoz képest, nagyon magas százalékban tartalmaznak természetes anyagokat. De meggyőződésük, hogy ahogyan vannak jó természetes anyagok, úgy vannak rossz természetes anyagok is, és ahogyan vannak biztonságos szintetikus anyagok, úgy vannak nem biztonságos vagy rossz minőségű szintetikus anyagok is, amelyeket el is kerülnek.

A filozófiájuk az egyensúlyról szól: előnyben részesítik a természetes anyagokat összetettségük és szépségük miatt, de használnak szintetikus anyagokat is, ha azok a biztonságosabb vagy fenntarthatóbb megoldást jelentik. Az Európai Unió szabványrendszere szerint dolgoznak, nem használnak műanyag csomagolást, ahol lehet CO2 semlegesen szállítanak. 

clean összetevők | fenntartható beszerzés | felejthetetlen illatok

Rendezés:
Az oldal tetejére