Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SPF

A kutatások szerint az arcon megjelenő bőröregedés jeleinek 80%-áért a nap okozta károsodások tehetők felelőssé. Az év 365 napján rendszeres és biztonságos fényvédelemmel megelőzheted és hatékonyan késleltetheted a bőröregedést, a pigmentfoltok, az apróbb és mélyebb ráncok kialakulását. A bőröd pedig tovább megőrizheti egészséges fényét is.  A Natural Skin webáruházban kizárólag biztonságos fényvédőket találsz, amelyek nem tartalmaznak vitatott összetevőket és nem tesztelték őket állatokon sem.

 

Rendezés:

Biztonságos green & clean fényvédők arcra és testre

Az arc érzékeny bőre sokkal inkább ki van téve a környezeti hatásoknak, és hevesebben reagálhat a kifejezetten testre fejlesztett, zsírosabb állagú fényvédők összetevőire. Érdemes ezért célzottan arcra fejlesztett fényvédőt választani. Annál is inkább, mert a legtöbb green & clean beauty márka fényvédő arckréme hidratáló összetevőket, bőröregedést gátló őssejteket vagy akár hialuronsavat is tartalmaz. A fizikai fényvédővel ellátott arckrémek könnyedén beilleszthetők a napi rutinba, foltmentesen, szinte láthatatlanul védik a bőrt a nap káros UV sugarai ellen, miközben értékes hatóanyagaikkal egyszerre táplálják is azt. 

Ásványi fényvédők minőségi alapanyagokból

A Natural Skin kínálatában kizárólag általunk is szigorúan ellenőrzött fényvédőket találsz. Egyedi szempont-rendszerünk alapján csak bizonyítottan biztonságos és hatásos, különösen magas minőségű fényvédők kerülhetnek be a kínálatba. Kiemelten figyelünk arra is, hogy az organikus, green & clean beauty elveinek megfelelő fényvédőket ne teszteljék állatokon, környezetbarát csomagolásba hozzák forgalomba és a természetes vizekbe kerülve se károsítsák az élővilágot. 

SPF15, SPF20, SPF30, SPF50 melyiket válasszam? 

A fényvédőkön feltüntetett SPF faktor jelöli, hogy a fényvédővel hányszor több ideig tartózkodhatsz a napon, mint fényvédő használata nélkül. Az SPF az UVB sugarak, azaz a közvetlen leégés elleni védelmet jelöli. A bőr öregedéséért azonban elsősorban az UVA sugarak tehetők felelőssé. A Natural Skin webshopban forgalmazott, széles spektrumú fényvédők az UVA és UVB sugarak ellen is védik a bőrödet, így bármelyik fényvédőt is választod, biztonságban érezheted magad. Nagyon fehér bőr, világos szőke vagy vörös haj esetén ajánlott SPF50-es fényvédőt választani. Világos vagy bézs bőrszín esetén az SPF30-as is megfelelő lehet. Kisgyerekek számára mindenképpen a magasabb faktorszámot ajánluk. A választáskor vedd figyelembe, hogy mennyi ideig és milyen erős napsugárzásnak teszed ki a bőrödet, mennyire vagy izzadós vagy éppen vízparton nyaralsz-e és ki-be jársz a medencéből. Utóbbi esetekben válassz vízálló fényvédőt. Jó, ha tudod, hogy a fényvédőt néhány óránként ajánlott újra felkenni. Különösen igaz ez kisgyerekek esetén, hogy biztonságosan védhessenek a nap káros sugarai ellen.

Biztonságos fényvédők a Natural Skin webshopban.

Az oldal tetejére