Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WOUF

A WOUF több, mint egy táska vagy kiegészítő márka! Sokkal inkább az öröm megnyilvánulása, inspiráció és tudatosság.

A márkát 2008-ban alapította Barcelonában egy fiatal, kreatív duó, akik egy pozitív töltetű és fenntartható márkát vízionalizáltak, helyi gyártással és szelektált anyagokkal, azzal a tiszta hittel karöltve, hogy az életünk lehet jobb és örömtelibb is. A cél a funkcionális és hosszú élettartamú táskák és kiegészítők készítése, a környezetünk maximális tiszteletének figyelembe vételével.

A zöld design

A WOUF törekszik arra, hogy jót tegyenek a Földdel és környezetünkkel. Miért használjunk új erőforrásokat, ha újra is hasznosíthatjuk a meglévőket? 
2021-ben a felhasznált alapanyagok nagy részét lecserélte újrahasznosított és fenntartható alternatívákkal, lecserélve a fő szöveteiket elfogyasztott műanyag vizes palackokból készült szövetekre. A helyi termelési modellhez hozzáadott döntés, hozzájárult a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez, minimális szintre csökkentve a környezeti lábnyomot, így a WOUF termékek még jobb feltételeket biztosítanak az embereknek és a bolygónak. 

Minden mintát a környezetünk motivál, amelyben a természet, a nőiesség és a gyengédség volt az inspiráció fő forrása a tervezési folyamatok során. A motívum sorozatokban alapvető használati táskák és kiegészítők készülnek, hogy a mindennapok örömet, tudatosságot és kreativitást hozzanak.

Etikus gyártási folyamatok | hosszantartó használat | újrahasznosított műanyag és bőr | környezet-barát tinta a minták nyomataihoz | FSC minősített papírcsomagolás

Rendezés:
Az oldal tetejére