Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

INNERSENSE

Clean. Pure. Beautiful.

SZERESS BELE ÚJRA A HAJADBA!

Az Innersense Organic Beauty folyamatosan feszegeti a termékfejlesztések határait. Tiszta, luxus formulák professzionális eredményekkel, az egészséges haj és a bolygó védelmét szem előtt tartva.

AZ ÍGÉRETÜK

Tiszta kémia, teljes átláthatóság és a környezetünk iránti végtelen elkötelezettség. A formulákban nem használnak parabéneket, szulfátokat, mesterséges illatanyagokat és vitatott összetevőket. Hiszen a Te hajad egészségéről van szó!

A márka mögött két szépségápolási szakember gyönyörű szerelmi története áll. Közös szenvedélyük a szépség, az egészség, a haj és a bolygónk iránti szeretet. Greg és Joanne Strakman 2005-ben alapították a márkát, amikor felismerték az igényt a ’clean’ hajápolók iránt a professzionális piacon is. A belső megérzéseikre hallgattak, amikor a legjobb minőségű organikus összetevőket szerezték be, és a legtisztább, legkoncentráltabb formában használták fel termékeikben. Joanne évtizedekig fodrászként dolgozott, Greg pedig vegyész végzettségű. Különleges igényű lányuk születése indította el őket a még tudatosabb és egészségesebb életmód felé. Az egész márkát, mint egy családi vállalkozás, átjárja a szeretet!

A termékeket nem lehet beskatulyázni kizárólag hajápolónak, hiszen hajmosás közben gondoskodnak a kezek és a test bőréről is!

Certified B Corporation minősítés

Ezek a tanúsított vállalatok olyan értékeket képviselnek, mint a társadalom- és környezetvédelem, átláthatóság és jogi elszámoltatás, egyensúly a nyereség és a cél között. Az egyenlőtlenség és a szegénység csökkentésén, valamint a minőségi munkahely megteremtésén dolgoznak.

100% PCR (Post-Consumer Recycled = fogyasztóktól származó újrahasznosított műanyag) palackokat használnak, a nyereség 1%-át pedig környezetvédelmi alapítványoknak adományozzák

Rendezés:
Az oldal tetejére