Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EARTH HARBOR

Az EARTH HARBOR azzal a küldetéssel született, hogy a legmagasabb minőségű, óceánbarát, bőrápoló termékeket hozzon létre, amelyek nem károsak, szintetikus anyagoktól mentesek és növényi alapúak. Mivel a tiszta szépség tiszta lelkiismeretet jelent, hisznek abban, hogy olyan termékeket biztosítsanak neked, amelyek etikusak, fenntarthatóak, sokoldalúak és tudományosak is. Mind neked, mind bolygónknak szüksége van erre az átfogó megközelítésre a hosszú távú egészség és szépség érdekében.

Ali Perry-Hatch, MPH, alapítónk, mint okleveles egészségtudós és gyógynövényszakértő, kifejlesztette a holisztikus fitotechnológiát, hogy személyre szabható formulákat kínálhasson, amelyek a káros szintetikus összetevőket biztonságos növényi elődeikkel helyettesítik. Az élvonalbeli biomimikriát és a klinikailag bizonyított növényi anyagok globális adatbázisát használják a bőrápolás egyedülálló, díjnyertes megközelítéséhez - a szárazföldről és a tengerből származó, okos összetevőket használjuk, hogy alkalmazkodó alkossanak, amelyek megfelelnek a folyamatosan változó bőrödnek és életednek.

Büszkék a PETA®, Leaping Bunny®, Climate Neutral®, Sustainable Forestry Initiative® és Think Dirty® tanúsítványokra, valamint az 1% For The Planet®, a Campaign for Safe Cosmetics™, a Truth in Labeling™ és a Independent Beauty Association® tagjai.

100% természetes, növényi alapú összetevők | CO2 semleges | női tulajdonú | holisztikus szemlélet | állatkísérlet-mentes és vegán

Rendezés:
Az oldal tetejére