Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GREENWAY CANDLE

A Greenway Candle egy budapesti szójagyertya műhely, melyet 2016-ban alapított Csapó Ildikó dekoratőr,- lakberendező és Koncz Tibor grafikus. A szintetikus gyertyák helyett környezetbarát alternatívát kerestek és így született a kézműves, varázslatos illatú Greenway gyertya. A műhely legfontosabb alappillére a zöld szemlélet és a DIY, mely a mai napig meghatározó; így ötvözve a modern környezetkímélő gyertyakészítést a saját fejlesztésekkel. Minden mozzanat a családi vállalkozás kezei által elevenedik meg, hogy a végeredmény beillatozza a mindennapokat és a legszebb ünnepeket is.

Szenvedélyesen elkötelezettek a fenntartható, megújuló illatosítás iránt. Modern, körforgásos gyártási és szállítási folyamataiknak köszönhetően budapesti műhelyükből közvetlenül kerülnek ki termékeik. A tervezés, tesztelés, gyártás és a raktározás, valamint a csomagolás is ott történik. A használt csomagolóanyagok begyűjtésével a gyertyahasználat egy zöld körforgássá alakul. 

Magyarországon készült | zöld szemlélet | prémium, vegán alapanyagok | DIY, átgondolt, tudatos tervezés | minőségi gyertyagyújtási élmény

Rendezés:
Az oldal tetejére