Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AHA/BHA/PHA

AHA, BHA és PHA

Az AHA, BHA és PHA, azaz a kémiai hámlasztók használatával látványos eredményeket érhetsz el az élettelen, fakó, problémás, pattanásos és pigmentfoltos bőr helyreállításában. Fontos azonban, hogy mindig a bőrtípusodnak megfelelő hámlasztót válaszd. 

A Natural Skin webáruház kínálatában a magas hatóanyag-tartalmú AHA, BHA és PHA hámlasztókat is megtalálod, és számos hámlasztót is tartalmazó clean beauty kozmetikummal is kiegészítheted a mindennapi bőrápolási rutinodat, pl. pattanáskezelőkkel, tonikokkal, peelingekkel, maszkokkal, szérumokkal, arctisztítókkal, arápoló krémekkel, éjszakai krémekkel. 

Válaszd a bőrtípusodnak megfelelő AHA, BHA vagy PHA hámlasztót!

 

Rendezés:

AHA, BHA vagy PHA - melyiket válasszam? 

A fakó, száraz, élettelen, hámló, mitesszeres vagy pattanásos bőr egyértelmű jelzés, hogy a bőr természetes bőrmegújító folyamata felborult. Helyreállításában óriási segítséget nyújthatnak a jól megválasztott kémiai hámlasztók, az AHA, a BHA vagy a PHA. Az adott bőrproblémához választott kémiai hámlasztó segít gyengéden, egyenletesen de mégis hatékonyan helyreállítani a bőr természetes egyensúlyát. Biztonságos, a clean beauty elveinek is megfelelő hámlasztók. A Natural Skin kínálatába csak bizonyítottan hatékony, biztonságos és magas minőségű összetevőket tartalmazó AHA, BHA és PHA kémiai hámlasztókat találsz. Mindegyik hámlasztó megfelel a clean beauty alapelveinek, nem tartalmaznak semmilyen vitatott összetevőt, fenntartható gyártás során készülnek, környezetbarát csomagolásban kerülnek forgalomba és nem tesztelték őket állatokon.

AHA

Az AHA a fakó, egyenetlen, pigmentfoltos, heges és öregedő bőr megmentője. Kíméletesen mégis hatékonyan távolítja el a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket. Segít egységessé tenni a bőrfelszínt, a kollagéntermelés fokozásával hatékonyan halványítja a finom ráncokat. Építsd be az anti-aging rutinba, ha fiatalosabb, simább és egységesebb bőrre vágysz. 

BHA

A BHA hámlasztó a pórusok mélyére hatolva távolítja el az elhalt hámsejteket és kitisztítja a azokat. Így segít csökkenteni a túl tág pórusok méretet, a mitesszerek és pattanások mennyiségét még nagyon érzékeny és rosaceás bőr esetén is. Válassz a bőrtípusodnak megfelelő BHA hámlasztót, ha tágak a pórusaid, és a mitesszeres, pattanásos a bőr helyett egészséges, egyenletes bőrtónusra vágysz. 

PHA

A gyengéd PHA hámlasztók az AHA kíméletesebb változatai, amelyek a bőr felszínéről távolítják el a felesleges és elhalt hámsejteket, hogy a helyén az egészséges és hidratált bőr kerülhessen előtérbe. Kipirosodásra hajlamos, vízhiányos és érzékeny bőr hámlasztásához válassz PHA-t. 

Így használd az AHA, BHA és PHA hámlasztót

Az AHA, BHA és PHA hámlasztók használatát mindig a bőröd aktuális állapota alapján válaszd még, és gyakoriságát is eszerint változtasd. Kezdőként válassz alacsony savtartalmú AHA, BHA vagy PHA hámlasztót és naponta egyszer használd a megtiszított arcbőrre kenve. A rutinba a szérum és hidratáló elé kerüljön. Az erősebb, 10-12%-os AHA hámlasztókat legfeljebb hetente 2-3 alkalommal alkalmazd. Fontos szabály, hogy a hámlasztó használatát követően a fényvédőről se feledkezz meg!

Az oldal tetejére