Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SeventyOne Percent

Szörfösök által megálmodva, Mindenkinek!

A szörf nem csak egy sport, ez egy életstílus! Ha közvetlenül a természettel és annak erejével kell megküzdeni, akkor az első, amire gondolni kell, az a védelem. Azonban elkerülhetetlen, hogy ne csak magunkra gondoljunk, ugyanis magunk védelme mellett nem feledkezhetünk meg a környezetünk védelméről sem!

A Föld 70%-a víz. A testünk 70%-a víz. A márka a bevételének 1%-át pedig a Visin du Monde nevű alapítványnak adományozza.

A márka alapértékei között a pozitív energia, a felelős és helyes cselekedetek állnak. A fényvédő és bőrápoló termékvonalát úgy alkották meg, hogy a szörfös közösséget tartották szem előtt. Ők mindannyian szuper előrelátóak, kreatívak és mélységesen tisztelik a természetet.

Minden termékük 80-100% természetes. Azzal is tisztában vannak, hogy a 100% természetes és bio minősítésű termékek nem mindenkinek működnek jól. A Seventy One Percent azt a megközelítést választotta, hogy mindig a természetes eredetű összetevőket és hatóanyagokat részesítik előnyben, de a szintetikus alternatívákat sem hagyják figyelmen kívül, ha azok biztonságosak és valódi előnyt jelentenek, illetve nem kell kompromisszumokat kötniük.

A csomagolás tekintetében is a helyes utat választották, hiszen újrahasznosítható anyagokat használnak fel. A tubusok részben PCR műanyagokból, újrahasznosított tejes flakonokból készülnek. A felesleges csomagolások 80%-át megszüntették, így soha nem készítenek egyszer használatos termékmintákat sem.

Ultra-védelmező, kreatív, mégis környezetbarát választéka a fényvédőknek, arcra és testre egyaránt; organikus összetevők, ásványi és SPF50+ szűrők, változatos kiszerelésben, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelő fényvédelmet egész évben.

Rendezés:
Az oldal tetejére