Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GROWN ALCHEMIST

A GYÖNYÖRŰ BŐR BIOLÓGIÁJA

A márka a bőrápolás új evolúcióját képviseli, amely a sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén alapul. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termék fejlesztései az orvos- és táplálkozás tudomány, farmakológia, bőrgyógyászat és genetika területén elért fejlődés élvonalába tartoznak. A jövő szépségipari vállalataként, holisztikus tudományos módszerekkel kutatják és azonosítják a test bőröregedést szabályozó folyamatait.  

Az alapítók testvérek, Keston és Jeremy sikeres nemzetközi tanácsadó céget alapítottak, ahol világmárkáknak fejlesztettek termékeket. Az egyik fejlesztés során felfedeztek egy úttörő kutatást, amely bebizonyította, hogy a természetes hatóanyagok folyamatos használata javítja a bőrsejtek egészségét. Ezután alapították a Grown Alchemist márkát, ami a biológia és a kozmetikai kémia egyedülálló szinergiája. Megteremtették a védjegyüknek számító bőrápolási rendszert: tisztítás, méregtelenítés, aktiválás. 

Ma már a nemzetközi bőröregedésgátló technológia élvonalába tartoznak, vegyészekből és kutatókból álló csapata a világ több pontján is fáradhatatlanul dolgozik a legkiválóbb termékeken. A Grown Alchemist bőrápolási termékei olyan világhírű magazinokban szerepeltek, mint a Vogue, Harper's Bazaar és az Elle. 

vegán | minősített organikus összetevőket tartalmaznak | állatkísérlet-mentes | gluténmentes

Rendezés:
Az oldal tetejére