Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HERETIC PARFÜM

A TISZTA SZÉPSÉG SOSEM VOLT ENNYIRE PISZKOS!

  • CÉLKÖZÖNSÉG: A márka nevének jelentése utal arra a közönségre, akiket ezek a parfümök megcéloznak: olyan emberek, aki nem tudnak azonosulni a tömegek kialakult eszméivel és véleményével.
  • KÜLDETÉS: Küldetésük, hogy megmutassák a természetesség provokatív és a tisztaság piszkos oldalát. Hisznek abban, hogy a természet hihetetlenül érzéki, ezért ezekkel a nyers összetevőkkel azon dolgoznak, hogy dinamikus illatokat hozzanak létre, amelyek felfedik e növények és virágok csiszolatlan változatát – a szennyeződésektől a száron át a szirmokig, minden organikus tökéletlenségükkel és érintetlen földi szépségükkel együtt.
  • EREDET: Douglas Little a Heretic Parfum alapítója, parfümőrje, kreatív igazgatója és hajtóereje. Douglast gyermekkora óta elbűvölték az illatok, és több évtizedes tapasztalata révén megtanult varázslatos illatokat alkotni. Pályafutása első napjaitól kezdve kivételes illatokat kevert és dob piacra természetes anyagok felhasználásával.
  • MIÉRT PONT HERETIC? Eretnekeknek nevezik magukat, mert úgy döntöttek, hogy megzavarják a status quót, és valami merőben mást csinálnak. Természetes eredetű botanikai összetevőkkel dolgozva élénk, nemtől független funkcionális illatokat hoznak létre organikus, GMO-mentes cukornád-alkohollal keverve, így általuk Te is megtapasztalhatod az erőteljes növényi anyagok ájurvédikus és terápiás előnyeit! Az ősi illatszer-hagyományokat felhasználva, kis tételekben, kézi munkával készülnek a Los Angeles-i stúdióban ezek a természetes, vegán és állatkísérlet-mentes illatok.

Merőben más illatélmény, mint amit az emberek megszoktak a hagyományos szintetikus parfümök viselésekor!

VEGÁN - UNISEX - TERMÉSZETES - ÁLLATKÍSÉRLET MENTES - GMO-MENTES

Rendezés:
Az oldal tetejére