Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BOUCLÉME

Küldetésük a göndör tincsek felszabadítása!

Ünnepeljük a természetes hajunkat, amivel születünk, ami tényleg önmagaddá tesz! A márka segít megtalálni a ritmusod, amivel beleszeretsz a hajadba!

"Csak a harmincas éveimben kezdtem el értékelni saját fürtjeimet, egészen addig küzdöttem a hajammal, mindent megtettem azért, hogy egyenes legyen. Két gyönyörű lányom fürtjeit nézve akartam, hogy szeressék a természetes hajukat, így példaképüknek kellett lennem! Ezért alapítottam a Boucléme-t, hogy egy olyan termékcsaládot alkossak, amely minőségi, természetes és komolyan veszi a göndör fürtöket. Újra akartam értelmezni, mit jelent göndörnek lenni, így segítve, hogy újra megtaláljuk a magabiztosságot." - mondja Michelle a márka alapítója.

A göndör haj extra gondoskodást igényel

A természet ereje

Aktív növényi kivonatokkal és illóolajokkal teli formulák belülről kifelé ápolják a hajszálakat, nem tartalmaz szulfátokat és szilikonokat. 

Minden göndör típushoz

Minden göndör tincs más ápolást igényel, kialakították a tökéletes rutint, amellyel tisztíthatod, kondícionálhatod és definiálhatod a fürtjeid. 

Pompás illatok

Saját parfümkészítőjük a természet által inspirálva keveri az illóolajokat, a komplex és harmónikus illatok érdekében. Ezek stimulálják az érzelmeket és érzékeket. 

Nem csak a göndör tincsekkel, de a bolygóval is törődnek; minden teljes kiszerelésű termék eladása után ültetnek egy fát, fenntartható forrásokból vásárolnak, a gyártás CO2 semleges és víz takarékos. A csomagolás újrahasznosított és  megújuló anyagokból készül. 

fenntartható gyártás | természetes | minősített állatkísérlet-mentes | vegán | Angliában készül

Rendezés:
Az oldal tetejére