Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TOP HAJÁPOLÓ HATÓANYAGOK

A top hajápoló hatóanyagok tökéletes kombinációjával tartósan javíthatod hajszálaid ellenálló képességét, felkészítheted hajkoronádat az évszakváltásra és akár azt is megelőzheted, hogy tincseid a hajszárító és a hővel történő formázás hatására tartósan sérüljenek.

A Natural Skin kínálatából egy helyre válogattunk minden olyan kozmetikumot, amely a top hajápoló hatóanyagok és a lenyűgözően tiszta forrásból származó gyógynövények erejével erősíti hajadat.

Próbáld ki és a látványos eredményekért használd rendszeresen a keratint, a biotint és a peptideket tartalmazó green & clean hajápolókat!

Rendezés:

Top hajápoló hatóanyagok a natúr és clean kozmetikumokban

A legtöbb top hajápoló hatóanyagot fejbőröd, hajhagymáid és hajszálaid alapvetően is tartalmazzák, ám a stressz, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás, a szmog, a nem megfelelően összeválogatott kozmetikumok, a klór, a só és a hormonális változások hatására mennyiségük a hajnövekedés szempontjából optimális értékek alá eshet.

Jó hír, hogy a top hajápoló hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumokkal egyszerűen pótolhatók hajszálaid “elvesztett” erőforrásai, mert a formulákhoz hozzáadott enzimek és fehérjék serkentik természetes változataik termelődését.

A hajszálakat védelmező keratin

A keratin a haj legfontosabb alkotóeleme, amely a hámsejtek védelméért, valamint a dús és selymes hajért is felel. Habár top hajápoló hatóanyag és a hajunk szerkezetének több mint 90%-át kiteszi, kéntartalma miatt nagyon érzékeny a lúgra, a savra és a hőre, amelyek azonban minden hajfestési, -szőkítési, és -formázási folyamathoz elengedhetetlenek. 

Így a töredezésmentes haj érdekében kiemelten fontos, hogy hajápolási rutinodba tudatosan keresd azokat a kozmetikumokat, amelyekkel stabilizálható hajszálaid keratin-tartalma.

Az új hajszálak egészségéért felelős biotin

Kutatások igazolják, hogy a biotinnak nagy szerepe lehet az őszülés és a kopaszodás késleltetésében is. Éppen ezért a top hajápoló hatóanyagok között igazi anti-aging csodaszerként tartjuk számon, amely nemcsak a hajszálak és a nyálkahártya egészségének megőrzését, de a természetes keratin termelést is elősegíti.

Ha azt tapasztalod, hogy az átlagos ütemű hajvesztésnél (100-125 szál/nap) jobban hullik a hajad, a top hajápoló hatóanyagként ismert biotinnal újra erősebbé teheted meglévő hajszálaidat. Sőt, a fejbőr vérkeringését fokozó hatásának hála, hamarosan rengeteg új babahajat köszönthetsz a tükörben.

Peptidek, avagy a hajnövesztés top hajápoló hatóanyagai

A peptidek olyan fehérjetöredékek, amelyek aminosavakból épülnek fel. Top hajápoló hatóanyagként célzottan a hajhullást gátolják és több száz változatuk közül számos típus a hajhagymák stimulálásával és a szőrtüszők méretének növelésével gyorsítja hajad növekedését.

Érezd magad minden nap úgy, mintha épp most léptél volna ki a fodrászszalon ajtaján! Válogass a top hajápoló hatóanyagokat tartalmazó, szigorúan ellenőrzött és biztonságos kozmetikumok közül a Natural Skin virtuális polcairól!

Az oldal tetejére