Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HAJ

A pihe-puha, egészségesen fénylő és töredezésmentes haj nemcsak megkoronázza a megjelenésedet, de nagyban befolyásolja az első benyomást is. Ezért is fontos, hogy tudatosan válassz clean beauty hajápolót. 

A Natural Skin hajápolási válogatása garancia arra, hogy fejbőröd és hajszálaid csakis a legkiválóbb minőségű, green & clean beauty hajápolókkal érintkezzenek. Samponjaink, kondícionálóink, hajszérumaink és hajformázó termékeink garantáltan mentesek minden vitatott összetevőtől, ám telis-tele vannak olyan természetes és a bőrgyógyászatilag tesztelt, innovatív hatóanyagokkal, amelyek tökéletesen megfelelnek hajtípusod igényeinek.

Tápláld hajkoronádat a típusának megfelelő formulákkal és találj célzott megoldást hajproblémáidra is a Natural Skin folyamatosan bővülő hajápoló kínálatából!

Rendezés:

Clean beauty hajápolók széles választéka a tudatos hajápolási rutinhoz

Akár még csak most ismerkedsz hajad igényeivel, akár folyamatosan a green & clean beauty piac vadiúj innovációit keresed hajápolási rutinodba, a Natural Skin samponjai, kondícionálói, hajformázói, hajmaszkjai, szérumjai, olajai és hajápoló szettjei között garantáltan megtalálod azokat a termékeket, amelyeket akár napi szinten is biztonsággal használhatsz.

A természetes növényi összetevők, a tiszta vitaminok és az organikus olajak magas koncentrációja miatt ezek a hajápolók gyakori hajmosás, rendszeres hajfestés és hővel történő hajformázás esetén is hatékonyan támogatják fejbőröd és hajszálaid egészségét.

Számunkra az is fontos szempont, hogy hajápolóink fokozott igénybevétel esetén is jól teljesítsenek. Így válogatásunkban számos olyan formulát is találsz, amely az UVA/UVB sugarak fakító, valamint a klóros és sós víz szárító hatásaitól is tartósan megvédik hajadat.

Green & clean hajápolók hajtípusodnak megfelelően

Tudtad, hogy az eltérő hajtípusok teljesen más gondoskodást igényelnek? Az egyenes hajat leginkább volumennövelő és töredezést csökkentő, a hullámos tincseket kifésülhetőséget könnyítő, a göndör frizurát pedig extrán hidratáló hajápolókkal érdemes támogatni.

És ez szinte még csak a jéghegy csúcsa, hiszen hajad egészségét és formáját a táplálkozásod, az életmódod, a levegő minősége és a hajfestékek is befolyásolják.

Szerencsére a hajtípusodnak megfelelő hajápolókkal néhány hónap alatt látványosan helyreállíthatod hajad állapotát, még akkor is, ha időnként új hajszínt próbálsz ki vagy évek óta gyorsan zsírosodó és folyton lelapuló tincsekkel küzdesz.

Speciális hajápolók a tartósan szép frizuráért

Ahogy bőröd állapotára, úgy hajszálaid egészségére is nagy hatással lehet az évszakváltás, az idő múlása és akár az is, ha kisbabát vársz. Ezért szigorú szempont-rendszerünk alapján azokat a hajápolókat is külön kategóriába válogattuk, amelyeket túlérzékenység esetén is bátran használhatsz.

Mondj búcsút az irritált fejbőrnek, a hajhullásnak, a korpásodásnak és a töredezett hajvégeknek. Növeszd és szeresd hajadat a speciális hajproblémákra kifejlesztett green & clean hajápolókkal úgy, hogy stílusodnak és aktuális hangulatodnak is megfeleljen a tükörben látott frizura!

Az oldal tetejére