Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ADAPTOLOGY

Bőrápolás a való életben!

Az Adaptology abból az erőteljes törekvésből született, hogy a bőrápolás személyre szabottabb, szinte teljes személyre szabott megközelítésű legyen, azzal a küldetéssel, hogy segítse a vásárlókat bőrük problémáinak megértésében. Iránymutatást ad, hogy tudatos döntéseket hozzanak bőrük és egészségük hosszú távú javítása érdekében.

Mi is az Adaptology?

Az Adaptology az adaptogén bőrápolási megoldások széles skáláját vonultatja fel, amelyek segítenek alkalmazkodni a bőr természetes biológiájához a modern élet kihívásaihoz. Ezek az adaptogén összetevők olyan extrémofil növényekből származnak, amelyek a természet szélsőségeiben, például a sivatagokban, az óceánokban, az esőerdőkben, a sarkvidéken és a magashegységekben élnek és növekednek.

Az Adaptology bőrápolás a természet legintelligensebb adaptogén összetevőit ötvözi a bőr tudományának legújabb eredményeivel. A termékek szakértői mögött olyan embereket találunk, mint a márka alapítója Laura, valamint a márka saját bőrszakértő csapata. 

Minden termék kézzel készül a márka saját, szél energia által működtetett öko stúdiójában. Itt szüntelenül dolgoznak a formulák fejlesztésein, a legújabb tudományos kutatásokat alapul véve. 

Céljuk az, hogy környezetvédelmi szempontból egy teljesen megújuló márka legyenek. Bolygó pozitívak, műanyag negatívak, vegánok és állatkísérlet-mentesek.

Bőrgondoskodás

A bőr az emberi test legnagyobb szerve, és bőrünk egészsége belső egészségünket tükrözi.

Az Adaptology nem gyors és felületi megoldásokat kínál, hanem hosszú távú megoldást a bőr egészségéhez. Tudják, hogy a tudatos bőrápolás mindenki számára egy hosszú út kezdete, melynek a végpontja a bőrünk teljes körű szeretete. A természetes és rendkívül hatékony formulák célja, hogy megvédje a bőrünket attól amit a modern élet zúdít ránk. Az egész termékcsaládot úgy tervezték, hogy helyreállítsák és táplálják a bőrgátat, és ne csak károsítja azt, hiszen a bőrünknek a környezetszennyezés, a vegyi anyagok, a sugárzás és a stressz a mindennapos tényével kell szembenéznie. 

Termékcsaládok

Time Warp: öregedő, megereszkedett, ráncos bőrre

Red Avert: érzékeny, stresszes, irritált, pirosodó bőrre

Dry Spell: száraz, húzódó, hámló bőrre

Break Free: problémás, aknés, olajos bőrre

Tiszteld, védd és gondoskodj a bőrödről!

Angliában kézzel készül | környezetbarát gyártási folyamat és csomagolás | vegán | állatkísérlet-mentes | 

Rendezés:
Az oldal tetejére