Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ODACITÉ

A rák elleni küzdelemtől, a ráncok elleni harcig

Üzenet a márka alapítójától Valeria Grandury-tól: „Párizsban születtem és nőttem fel, Los Angelesben élek és az egész történet azután kezdődött, miután rákot diagnosztizáltak nálam. Ez felért egy fejlövéssel és rájöttem, ha meg akarok gyógyulni mindenen változtatnom kell. Felmondtam az akkori munkahelyemen, visszaültem az iskolapadba, hogy egészséges életmód tanácsadó és edző legyek. Ekkor vágtam bele ebbe a csodálatos utazásba, amely célja az volt, hogy minden méreganyagot eltávolítsak a szervezetemből.

Amikor bőrápolásról volt szó, nem voltam hajlandó a hatékonyságról lemondani . Igazából mindent akartam, hatékonyságot és tisztaságot. Persze, ilyen termékeket nem találtam és elkezdtem magam dolgozni azon, hogy ilyen termékek alkossak a saját és barátaim részére. A tevékenységem híre gyorsan terjedt és így született meg az Odacité, amely a luxus francia bőrápolás és a zöld los angelesi élet legjobbját egyesíti."

Az Odacité-nél folyamatosan azon dolgoznak, hogy a legjobb összetevőket használják, amelyek mentesek minden vitatott hatóanyagtól. Értékes növényi kivonatok, olajok találhatók minden formulában. Minden terméket embereken tesztelnek, soha nem állatokon, így elnyerték a PETA minősítést. Nem használnak felesleges töltőanyagokat, parabéneket, nanorészecskéket, petrokémiai összetevőket, PEG-et, mesterséges illatanyagokat, színezékeket és phenoxyetanolt. Minden termék Kaliforniában (USA) készül.

A márka tökéletes keveréke az ősi, hagyományos szépségápolásnak és a modern tudománynak!

Fedezd fel a kiemelkedően hatékony és tiszta formulákat, melyek aktív botanikai összetevőkkel gondoskodnak arról, hogy rekordidő alatt eredményeket érhess el!

Rendezés:
Az oldal tetejére