Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

COOLA

Egy magasabb színvonal az egészséges fényvédelemben és bőrápolásban

A márka szenvedélyesen törekszik arra, hogy csodás termék élményeket alkossanak és megtestesítsék a boldog, egészséges életmódot. Úgy hiszik, hogy a 'clean beauty' termékeknek olyan jó érzéssel kell járnia, mint amilyen egészségesek. Ezért olyan organikus termékeket fejlesztenek, amelyeket szívesen viselsz minden nap.

Minden COOLA termék legalább 70% minősített organikus összetevő felhasználásával készült. Mélyen elkötelezettek a bolygó védelme mellett, ezért a lehető legnagyobb mértékben biológiai-alapú összetevőket használnak, fenntartható gazdálkodási módszereket támogatnak. Minden formulát erőteljes antioxidánsokkal gazdagítottak, melyek segítenek a káros szabad gyökök elleni küzdelemben, ilyen a málnamag- és lenmag olaj, kakaóvaj és buriti olaj.

Biztonságos fényvédelem

A márka fényvédő termékeiben ásványi- és kémiai szűrőket is használnak. A kémiai szűrőknél csak az FDA (Az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala) által jóváhagyott összetevőket használják, ezeket is a lehető legkisebb mértékben. A COOLA ezen felül megfelel a hawaii 104-es zátony védelmi törvénynek. A márka célja nemcsak a fogyasztók bőrének, hanem a környezet és vizeink védelme is. A Hawaii Reef Complaint Act 104, amelyek 2021.01.01-től érvényes és tiltja az oxibenzon és oktinoxát tartalmú fényvédők árusítását a szigeten.

Farm to Face®

Fenntartható gazdálkodási gyakorlatot követnek és támogatják a helyi közösségeket. Olyan összetevőket használnak, amelyeket felelősségteljesen, minimális környezeti hatású termelési és betakarítási módszerekkel művelnek. A termékek 80%-nak csomagolása üveg, amely nagyon könnyen újrahasznosítható. A műanyag felhasználás csökkentése és a CO2 lábnyom minimalizálása miatt, minden tubus fenntartható cukornád gyantából készült. 

Plant Protection®

A növényi sejtek erejét kihasználva támogatják az egészséges bőrt. Ennek része az az elkötelezettség is, hogy hatékony, de mégis tudatos forrásból származó összetevőket használjanak. 

USA-ban készül | bőrgyógyászatilag tesztelt | vegán | parabén- és ftalát mentes | állatkísérlet-mentes | oxibenzon- és oktinoxát mentes | min. 70% organikus összetevő tartalom

Rendezés:
Az oldal tetejére