Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RAHUA

A tiszta összetevőikről és páratlan teljesítményükről ismert RAHUA hajápoló termékek ma már széles népszerűségnek örvendenek, nem is véletlenül! 

Amikor Fabian Lliguin, a híres New York-i fodrász és színművész környezetvédőként az Amazonas esőerdőjébe látogatott, hogy felvilágosítsa az őslakosokat a földhöz való és az emberi jogaikról, akkor jött rá, hogy fantasztikusan hosszú, csillogó hajú nők veszik körül. 

DE MI A TITOK?

A titok, amit az Amazonas esőerdejében élő nők megosztottak Fabiannal, a 'rahua' olaj volt. A törzs tagjai, akik az esőerdők mélyén élnek, évszázadokon át erre az olajra támaszkodtak hajuk és bőrük táplálására. Ezt hazavíve, luxus fodrász szalonjában egy rendkívül száraz, sérült hajú kliens kezelésére kipróbálta. 10 perc elteltével a haja teljesen átalakult: törékenyből és élettelenből egészséges, fényes lett. Innen tudta Fabian, hogy nagyszerű összetevő birtokába jutott!

TISZTA, HATÉKONY ÉS FENNTARTHATÓ

A márka alapítói úgy gondolják, hogy a haj és a bőr tiszta, vitatott hatóanyagoktól mentes készítményekkel való ápolása az általános egészség elengedhetetlen része. Ezért minden RAHUA termék növényi összetevőkre támaszkodik, hogy kiváló teljesítményt nyújtson. Minden, amit a hajunkra, bőrünkre és fejbőrünkre kenünk, bizonyos mértékben felszívódik a szervezetünkbe. Ez az oka annak, hogy minden RAHUA termék növényi eredetű és organikus összetevőkből készül, továbbá vegán, állatkísérletektől-mentes, és nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat vagy glutént.

Rendezés:
Az oldal tetejére