Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Történetünk

 

A Natural Skin egy családi vállalkozásként indult, az akkori házunk pincéjében, 2010-ben. Ekkor indult a nagykereskedésünk egy natúrkozmetikai márka hazai forgalmazásával.  Az első üzletet 2011-ben nyitottuk Szombathelyen, és mivel egyre nőtt az igény a natúrkozmetikumok iránt, a márka is egyre népszerűbb lett. Folyamatosan kiállításokra jártunk, népszerűsítettük a márkáinkat, a siker pedig nem maradt el.

2013-ban már a budapesti Mammut Bevásárlóközpontban nyitottunk üzletet és a nagykereskedelmi üzletág is bővült, Szombathelyen pedig megnyitotta kapuit a speciális, tiszta összetevőjű natúrkozmetikumokra épülő anti-aging kozmetikánk.

A nagy áttörés 2014-ben érkezett el, ekkor már az országos bolthálózattal rendelkező Müller Drogéria keresett fel bennünket, és egyre nőtt a partnerüzleteink száma is, amelyhez 2015-ben a dm Drogéria, majd 2019-ben a Rossmann Drogéria is csatlakozott.

A kozmetikai tapasztalataim alapján felismertem, hogy sokszor a rosszul megválasztott és használt termékek állnak a problémák hátterében. Magam és vendégeim miatt is egyre inkább belevetettem magam a témába, ekkor találkoztam először a minősített és organikus kozmetikumokkal.

A tiszta összetevők, a kíméletes gyártási eljárások, a kivételesen magas hatóanyagtartalom és a különleges növényi összetevők csodás hatásai azonnal magukkal ragadtak. Mára pedig célomul tűztem ki, hogy ezeket a csodás készítményeket és hatásaikat minél több tudatos nővel is megismertessem, megtaníthassam őket figyelni és követni a bőrük jelzéseit, mindezt szakmailag is helytállóan alátámasztva.

Emiatt kezdtük el a spanyol ökomárka, a Naobay kizárólagos forgalmazását, és az országban a piacon elsők között, úttörőként vezettük be a minősített organikus bőrápolásnak megfelelő termékeket.

ÍGY SZÜLETETT MEG A NATURAL SKIN.

Az álmaim azonban még magasabbra repítettek, és 2015-ben a lett nyírfalevet tartalmazó MÁDARA kizárólagos hazai forgalmazói jogát is megkaptuk.

A tiszta és minősített kozmetikumok köre persze azóta is bővült, 2016-ban a kedvező árfekvésű MOSSA kozmetikumokkal, 2017-ben pedig a BIOSOLIS organikus napozócsaláddal és az INIKA organikus sminkmárkával színesedett a Natural SKIN kínálata. Közben elindítottuk a MÁDARA professzionális vonalát is, és azonnal osztatlan sikert arattunk vele a 2017-es BEAUTY FÓRUM szakkiállításon.

2018. nagy célkitűzése pedig az INIKA biosminkek hazai népszerűsítése volt.

A Natural Skin sikere 2017-ben minden korábbi elvárásomat túlszárnyalta. A szombathelyi üzlet és kozmetika, a webáruház, a kis- és nagykereskedelmi viszonteladói partnerek, a professzionális felhasználók és a nagy bioboltok és drogérialáncok támogatásával a Natural Skin erős, stabil és ambiciózus márkává nőtte ki magát.

Ismerd meg a Natural Skin csapatát »

Az oldal tetejére