Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LILA SAMPON? MÉGIS, HOGY MŰKÖDIK?

LILA SAMPON? MÉGIS, HOGY MŰKÖDIK?

Ha szőke, ősz, szőkített vagy melírozott hajad van, valószínűleg észrevetted már, hogy a szalontól távol töltött idő után már nem mindig tűnik olyan szépnek az a szőke. Tudtad, hogy a lila pigment lehet a legjobb barátod, ha a nem kívánt sárga tónusokról és a ragyogás visszanyeréséről van szó? 

Az Innersense Bright Balance termékcsaládja egy vadonatúj, lila árnyalatú sampon tartalmaz, amely semlegesíti a sárga és narancssárga árnyalatokat, és fokozza a ragyogást. De lássuk, hogy ez a különleges, szulfátmentes sampon hogyan élénkíti a hajadat, és hogyan kölcsönöz hideg tónust a hajszínednek. A eredmény szép és erőteljes lila formulának köszönhető.

ISMERD MEG A LILA PIGMENTET!

A Bright Balance hajfürdő egy olyan egyedi pigmentkeverékkel készült, amely tökéletesen kiegyensúlyozza a kék és a vörös színt, hogy a lehető legsemlegesebb tónust hozza létre. Hogyan működik? Amikor sárga vagy narancssárga tónusokat tapasztalsz szőke vagy ősz hajszínedben, a megoldás egyszerű művészeti iskolai logikában rejlik. Képzelj el egy színkereket, ahol a lila szín közvetlenül a sárgával szemben helyezkedik el! Elhelyezkedésük a keréken azt jelenti, hogy amikor a színek találkoznak, semlegesítik egymást, így az eredmény hűvösebb tónusúnak tűnik. Ez a színkorrekció akkor következik be, amikor a lila színt a hajon használjuk, és ez így semlegesítő hatású. A haj visszanyeri természetes szőkés színét és egészséges ragyogását!

AZ INNERSENSE KÜLÖNBSÉG
Sok lila samponban szilikonokat használnak, hogy a haj egészségének illúzióját keltse. Ez az ideiglenes megoldás azonban a későbbiekben problémákat okozhat. Idővel a szilikonok még szárazabbá és sérültebbé tehetik a szálakat, mint amilyenek korábban voltak. A Bright Balance hajfürdő természetes, tiszta növényi hatóanyagokból és olajokból készül a valóban ápolt szőke és ősz hajért. A tápláló alma- és rizskivonatok bevonzzák a nedvességet, így a haj egészséges és úgy is érzi magát. A monoi olaj megvédi a szálakat az időjárás viszontagságaitól, megőrizve a színt és a ragyogást. A formula hatékonyabb vivőanyagokat is tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a haj minden jót magába szív, így az eredmény tartós lesz.

AZ INNERSENSE RITUÁLÉ

Vegyél egy mély lélegzetet, és összpontosíts magadra! Vigyél fel egy kis mennyiségű hajfürdő sampont a kezedbe, és készíts könnyű habot! Ujjhegyeiddel masszírozd be a fej bőrébe és a hajadba! Alaposan öblítse le! Párosítsd a Bright Balance kondicionálóval, amely tökéletes partner a gyönyörű szőke és ősz hajszínhez. 

Próbáld ki az Innersense speciális hajápolóit, amelyet kedvezményes szettben is megvásárolhatsz! >>>

 

Az oldal tetejére