Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Küldetésünk

 

NATURAL SKIN - A MODERN, EGÉSZSÉGTUDATOS NŐ VILÁGA

Natural Skin kozmetikánkat leggyakrabban visszatérő bőrproblémák, pattanások, mitesszerek és az idő előtti öregedési folyamatok megállítása, visszafordítása miatt keresik fel vendégeink. A legtöbbször pillanatok alatt kiderül, hogy a panaszok hátterében a túl sok, rosszul megválasztott, nem a bőrtípusnak megfelelő vagy helytelenül alkalmazott kozmetikum áll.

MERT SZÁMÍT, HOGY MIT KENSZ MAGADRA!

Tudtad, hogy amit a bőrödre kensz, sokkal veszélyesebb lehet, mint amit megeszel?

A kozmetikumokban található hatóanyagok a bőrön keresztül felszívódva azonnal a véráramba kerülhetnek, onnan pedig egyesen a szerveinkhez jutnak. A kérdőjeles hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumok összetevői képesek felhalmozódni a szervezetben, ami akár betegségek kialakulásához is vezethet.

Szerencsére egyre többen gondolkodnak egészségtudatosan, és ismerik fel, hogy nem elég egészségesen táplálkozni, a lehető leghamarabb tiszta, vitatott összetevőktől mentes kozmetikumokra kell váltani. Ezt vallja a Natural Skin is.

CÉLUNK

  • megismertetni a hazai tudatos és igényes nőkkel a natúr, természetes és organikus kozmetikumok közti óriási különbséget,
  • felhívni a figyelmet a nemzetközi minősítések fontosságára,
  • biztonságos, vitatott hatóanyagoktól mentes kozmetikumokat biztosítani az egyre igényesebb és egészségtudatosabb hazai közönségnek.

A Natural Skin webáruházba ezért csak a szigorú nemzetközi minősítési eljárásoknak megfelelő kozmetikumok kerülhetnek, amelyek összetevőit és hatékonyságát mi magunk, személyesen is teszteljük. Így biztos lehetsz benne, hogy a Natural Skin webáruházban vásárolt termékek csak tiszta, minőségi és a lehető legtermészetesebb összetevőket tartalmazzák. Választásuk garanciát jelent arra, hogy a minőség és természetesség mellett döntesz, és biztonságos, egészség- és környezetbarát termékeket teszel fürdőszobád polcára.

A NATURAL SKIN KOZMETIKUMOK A TISZTA TERMÉSZET EREJÉVEL

A Natural Skin kozmetikumok

  • tiszta, minőségi, növényi összetevőkből készülnek,
  • állatkísérletektől mentesek,
  • nemzetközi minősítő szervezetek által elismertek,
  • különleges, magas hatóanyagtartalmú készítmények,
  • natúr és organikus összetevőket tartalmaznak,
  • nem tartalmaznak egészségre káros vagy vitatott összetevőket,
  • nem tartalmaznak alumíniumszármazékot, acetont, szilikont, paraffint, parabéneket, szulfátokat, ásványi alapú nyersanyagokat.

Biztonságos, egészséges és hatékony társak a mindennapi bőrápolás során, amire egyre nő az igény. Az organikus, minősített kozmetikumok a jövő bőrápoló készítményei!

Próbáld ki Te is a Natural Skin termékeket »

Az oldal tetejére