Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés

A Naturalskin.hu weboldalon megrendelt termékeket banki előre utalással, bankkártyával, PayPal rendszeren keresztül a megrendelés leadásakor vagy a futárnak utánvéttel fizetheted ki a csomag kiszállításakor.

Banki előre utalás

Banki előre utalás esetén a visszaigazolásban szereplő végösszeget kérjük a Kakukkia Kft. (K&H Bank) 10404742-50505251-52531016 számú bankszámlaszámra utald át. Az átutalás közlemény rovatában add meg a visszaigazolásban szereplő rendelés azonosító számát. A csomagodat csak az összeg beérkezését követően adjuk át a futárszolgálatnak. Ha a megrendelést követ 8 napon belül nem érkezik meg az átutalás összege a bankszámlánkra, a megrendelésedet töröljük.

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés esetén a megrendelésedet kényelmesen és biztonságosan fizetheted ki a K&H rendszerén keresztül. Ebben az esetben a rendelés elküldését követően a K&H Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz a bankkártyáddal. Ezen a felületen kell megadnod a bankkártyád számát és a lejárati dátumát. A K&H Bank rendszere VISA Classic, VICA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogad el.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, ha a használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. Ezzel kapcsolatban a bankodnál tudsz érdeklődni.

A sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési szám készül, ezt érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben jelzi a hiba okát.

PayPal fizetés

A PayPal rendszerén történő fizetés esetén a megrendelést követően a PayPal.com oldalra belépve tudod elutalni a megrendelés végösszegét a kakukkiakft@gmail.com e-mail címre.

Utánvétes fizetés

Amennyiben utánvétes fizetés választottál, abban az esetben a megrendelés értékét a futárnak kell majd kifizetned.

 

Az oldal tetejére