Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BRUMEE

Farmakológiától egészen Grasse-ig

A Brûmée-t Dr. Anne-Claire Walch farmakológus alapította, aki az elbűvölő Grasse városában nőtt fel, amelynek illatos utcáit a 16. század óta a hagyományos parfüméria történelmi otthonának tekintik. Itt, Provence természetes aromáival körülvéve született meg Anne-Claire illatok iránti rajongása.

Farmakológiai kutatásai arra késztették, hogy feltárja a bőr és az illat kapcsolatát, valamint egészségünkre gyakorolt hatását, különös tekintettel a hagyományos illatokat felhasználva. A jelenlegi illatanyagok nagyrészt szintetikus illatokat használnak, és akár 80% alkoholt is tartalmaznak, amit a bőrre fújva akár káros is lehet. Anne-Claire-t megdöbbentette, hogy egy olyan világban, ahol a tiszta és természetes szépséget ma már oly jogosan értékelik, az emberek továbbra is alkoholt és más vitatott összetevőket kennek a bőrükre. Így határozta el, hogy ezen változtat…

Az alkoholmentes parfüm

Anne-Claire a franciaországi laboratóriumok szakértőivel együttműködve kifejlesztett egy forradalmi készítményt, amely az alkohol helyett az ultra-tiszta vízen alapul. A készítmény emellett a Grasse-ból származó természetes illatokat és a bőrtáplálást biztosító organikus olajokat is felhasználja a durva és szintetikus vegyszerek helyett, hogy létrehozzák jellegzetes illataikat.

Az eredmény egy finom illat, amely tiszteli és táplálja a bőrt és a hajat is egyben. Közvetlenül a bőrre és a hajra alkalmazva, a természetes parfümök együttműködnek a bőr kémiájával és pH-értékével, hogy egyedi illatot hoz létre a viselője számára anélkül, hogy az bármilyen káros hatással lenne annak állapotára. A klasszikus provence-i illatokat modern csavarral megspékelve, a Brûmée természetes parfümjeit úgy tervezték, hogy felidézzék a luxus és az elegancia érzését, amelyről Provence és Franciaország ismert. A parfümök minden egyes „jegye” a nap előrehaladtával felerősödik, felfedve a különböző fej-, szív- és alapjegyeket a gyönyörűen egyedi illat érdekében.

Minősített natúr | állatkísérletektől mentes | 100% vegán | Franciaországban készült

Az oldal tetejére