Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

be.bare life

Két fiatal dél-afrikai által alapított be.bare life abból a célból született, hogy másokat és magunkat is képessé tegyék arra, hogy zöldebb, etikusabb döntéseket hozzunk a mindennapi testápolási szokásainkban. Innovatív hajápolási termékeik bevezetésével célul tűzték ki, hogy megszabadítsák a modern fürdőszobát az egyszer használatos műanyagtól, hogy minimalizálják a műanyag bolygónkra gyakorolt katasztrofális hatását. 

Határozottan hisznek abban, hogy a vállalkozásoknak a társadalom jótékony erejét kell szolgálnia, és különösen abban, hogy a vállalatoknak tudatosan és felelősségteljesen kell kezelniük az általuk a világra bocsátott termékek és csomagolások teljes életciklusát. 

VÍZ mindenek felett

Ha eldobod a műanyag flakont és szilárd hajápolóra váltasz, nemcsak a műanyag lábnyomodat csökkented, hanem segítesz megmenteni a legértékesebb erőforrásunkat is. A víz az élet, és mivel ennek a folyékony aranynak a szűkössége a világ számos pontján fenyegetést jelent, nincs értelme, hogy az átlagos palackozott samponok és kondicionálók 90%-a ebből álljon, amikor a víz már a zuhany alatt is rendelkezésre áll.
Büszkén mondhatjuk, hogy a formuláik természetesen nem tartalmaznak vizet összetevőként (és a gyártási folyamatnak sem képezi részét), és céljuk, hogy ez így is maradjon.

100% műanyag mentes | vegán & állatkísérlet-mentes | környezetbarát | használata gyengéd és biztonságos

Rendezés:
Az oldal tetejére