Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RMS Beauty

A 'clean beauty' mozgalom úttörője!

Alapítója Rose-Marie Swift már több, mint 30 éve varázsolja szebbé az arcokat a színfalak és kamerák mögött. Volt szerencséje sminkesként együtt dolgozni a színész- és modellvilág legnagyobb neveivel. Munkáit a leghíresebb fotósok fotózták és munkáival már biztosan találkoztál a vezető magazinokban. Rose-Marie a szó szoros értelmében egy igazi úttörő, hiszen már 12 évvel ezelőtt megalkotott márkája a tiszta összetevőkre és sminkes-minőségű termékeken alapult. Kiemelkedő személyisége és tehetsége minden termékben megmutatkozik. 

Az egyszerűséghez először szakértő kell!

A RMS Beauty termékei sokoldalúak, innovatívak és mindenki számára könnyen használhatóak. De, ehhez egy igazán tapasztalt és szenvedélyes sminkes szakember kellett, aki az évtizedek alatt szerzett tapasztalatait használta fel minden termék fejlesztése során.

Élő összetevők

A márka 2009 óta diktálja a sztenderdeket a 'clean beauty' világában. A hasonló márkáktól az különbözteti meg, hogy összetevői nyers, élelmiszeripari minőségűek a lehető legközelebb állnak a természetes formájukhoz. 

állatkísérlet-mentes | gluténmentes | mesterséges illatanyag mentes | GMO mentes | parabénmentes | szulfátmentes

Rendezés:
Az oldal tetejére