Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

YOPE ARCÁPOLÁS

Fedezd fel az adaptogének extrém erejét és ápold gondosan bőrödet!

A YOPE egy fantasztikus nőkből álló csapattal együtt fejlesztette legújabb arcápolási termékcsaládját – erőteljes, vadon élő növényekben gazdag formulák, természetes kivonatokkal, amelyeket kíméletes módon dolgoztak fel, hogy azok megőrizzék minden jótékony tulajdonságukat.

ADAPTOGÉNEK, azaz vadon élő növények kivonatai, amelyek fokozzák és szabályozzák a bőr feladatát; erősítik a bőr mikrobiomját, felgyorsítják az epidermisz megújulását és megakadályozzák annak kiszáradását.

A YOPE arcápoló termékei bőrbarátok. Nem akarják megváltoztatni a bőrtípusod. Nem avatkozik bele abba, amit a természet adott, mert az úgy nagyszerű, ahogyan van. A bőrödnek megvan a "magához való esze" – persze védhetjük, erősíthetjük a környezettel és stresszel szemben. Mi inkább támogatjuk az egyensúlyát, nyugtatjuk, hogy az egészségesen regenerálódhasson.

A termékvonal azt tükrözi, hogy mit szeretnénk közvetíteni a gondoskodással. Gondtalan, egyszerű és természetes, egyszerre nőies és professzionális. Felidézi mindazt, amit a modern és tudatos nők keresnek a mindennapi bőrápolásban.

VIVA vegán-vegetáriánus minősítésű | állatkísérlet-mentes | 100% újrahasznosítható | FSC minősített csomagolás

Rendezés:
Az oldal tetejére