Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

JOSH ROSEBROOK

Josh Rosebrook egy Los Angeles-i (USA) kozmetikai márka, melynek alapítója Josh, a márka névadója, akinek fodrászként a vágya a természetes termékek használata és annak megértése, illetve felfedezni, hogy az organikus összetevők milyen előnyökkel járnak az arc- és a fejbőr számára. A haj- és a fejbőr egészségének megértése révén Josh kibővítette tudását nemcsak természetes hajápolással, hanem az organikus bőrápolással is.

Josh Rosebrook az iparág vezető fitokémikusait és gyógynövényszakértőit magába foglaló csapattal dolgozik együtt, hogy minősített organikus és vadon termesztett növényi összetevőket (adaptogéneket) formulázzanak termékeiben, ugyanakkor kerüli a szintetikus összetevőket az aktív növényi tápanyagok erőteljes, szinergikus kombinációja mellett. Minden természetes összetevőt egyedi gyógyító tulajdonságai, valamint minden más összetevő előnyeinek fokozása érdekében választanak ki.

HARMÓNIÁBAN A SZÉPSÉG ÉS A TERMÉSZET

A Josh Rosebrook kozmetikumok célja, hogy segítsenek kiemelni a természetes, valódi szépségét Mindenkinek; ennek a legjobb módja a természet növényeinek és gyógynövénykivonatainak tiszta, regeneráló ereje. Ezért alkották meg a tudományosan is bizonyított luxus arc-, haj- és fejbőr megoldások egyedülálló sorozatát, az eddigi legnagyobb laboratórium: az Anyatermészet felhasználásával. Emiatt soha, semmilyen körülmények között nem tesztelik termékeiket és alapanyagaikat sem állatokon.

Az összes Josh Rosebrook termék gluténmentes és vegán/vegetáriánus-barát. A növényi összetevők GMO-mentesek, még a felhasznált méz is tanúsított ökológiai méhkasokból származik. A márka elköteleződése az élénk és sokszínű közösség alkotásában kiemelten fontos, ahol minden egyént tiszteletben tartanak, és a szépség minden formában kifejeződik, magáévá válik. A termékek és ez a közösség együtt képviseli az őszinte elhivatottságukat a természet tiszteletére és egyén szépségének elfogadására.

Rendezés:
Az oldal tetejére