Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Frank Fruities

Üdv a legfinomabb vitaminnak! Igazi gyümölcs tartalmú vitamin zselék!

TISZTA. FINOM. HATÉKONY.

Megdöbbentő tény, de az emberek 90%-a nem tudja fedezni az ajánlott napi tápanyag bevitelt kizárólag ételekből. A Frank Fruities egy igazi családi márka, amely vállalta azt a kihívást, hogy élvezhető és finom vitaminokat hozzanak létre.

Kitalálták az okosabb, egészségesebb és sokkal ízletesebb módját a vitaminok és étrend-kiegészítők bevételének.  A Frank Fruities szinte teljes egészében valódi gyümölcsökből készül, több mint 90%-ban. ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkező koncentrációs eljárásuk lehetővé teszi a gyümölcsök természetes ízének, édességének és gyengéd, lágy harapásának megőrzését. Ezután a gyümölcsöket a legjobb vitaminokkal, tápanyagokkal és vitaminokkal dúsítják, betartva a legmagasabb élelmiszer- és biztonsági előírásokat. 

Kerülnek minden műanyagot, de ennek ellenére sikerült esztétikus és látványos csomagolást megalkotniuk. A rengeteg kemény munka, kreatív probléma megoldás és persze egy kis szerencse után nagyon büszkék minden termékükre. A márka székhelye Svájcban, Genfben található.

Hiszik, hogy a természet, a tudomány és a kreativitás okos kombinációjával, a jobb egészség felé nassolhatjuk magunkat, ínycsiklandó gyümölcszselékkel. 

A gyümölcszselék Németországban készülnek, allergén tesztek és biztonsági tanúsítványok megszerzése után kerülnek forgalomba.

hozzáadott cukor nélkül | vegán | zselatinmentes | tartósítószermentes | színezékmentes | állatkísérlet mentes | műanyagmentes

Rendezés:
Az oldal tetejére