Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Faace

A különböző élethelyzetek által megzavart bőrre...

A FAACE célja, hogy megváltoztassa a bőrápolásról szóló párbeszédeket; ugyanis bőrtípusokról, életkorról és etnikai hovatartozásról kezdtünk el beszélni, ami a bőr szegregációjához vezetett. Fáradtság, a menzesz időszaka, szorongás, túlzott testmozgás, hormonális kilengések, alváshiány; hosszasan sorolhatnánk, de egy biztos, mindenféle "önszabotázst" végzünk a bőrünkön. 

Ha unod az állandó összevető elemzést, a rengeteg pénz elköltését mindenféle hatóanyagokra és 10+ lépéses rutinokra, pedig egyszerűen csak szeretnéd komfortosan megoldani a bőrápolásodat, akkor a FAACE-t Neked találták ki!

A FAACE kozmetikumaival nem kell gondolkodnod semmin, mert a termékek megteszik ezt helyetted is! A termékek egyszerűek, mégis sokoldalúak és eredményorientáltak. Természetes hatóanyagokat használva megoldásokat és felülmúlhatatlan érzékszervi élményt nyújtanak, a FAACE minden bőrhelyzetre komplex és megfizethető választ ad.

A kozmetikumok újrahasznosítható csomagolásban érkeznek, ugyanakkor 2021-re már 60%-ban újrahasznosított anyagokból, PCR (Post Consumer Recycled = fogyasztói felhasználás után újrahasznosított anyag) műanyagból készültek, ezáltal a márka vissza is ad a környezetének. Éppen ezért, minden megvásárolt top-seller FAACE maszk - Period, Tired vagy Sweaty - után egy csomag higiéniai terméket adományoz egy rászorulónak a 'Hey Girls' társadalmi vállalkozáson keresztül, amely segít csökkenteni a menstruációs szegénységet.

A Menopause FAACE arckrém bevezetésével a 'The Menopause Charity'-vel működik együtt a márka, így minden egyes eladott arckrém után adományt juttat el a szervezetnek.

100% vegán és állatkísérletektől mentes | 100%-ban etikusan üzemelő forrásból származó összetevők | a tubusok teljes mértékben újrahasznosíthatóak/ 60%-ban újrahasznosított anyagokból készült

Rendezés:
Az oldal tetejére