Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BYBI

A márka azzal a céllal alakult, hogy egészséges, boldog, ragyogó bőrt biztosítsanak Neked!

A természet hatékonyságát töltik bele kis üvegcsékbe, 100% vegán és állatkísérlet-mentes bőrápolási termékeket alkotnak.

Szuper tudományos formulákkal dolgoznak, melyek gazdagok természetes vitaminokban és antioxidánsokban, így hatékony és látványos eredményeket érhetsz el a bőrödön.

A márka egy alapanyag magjától a polcra kerülésig minden folyamatra figyel, szuper elkötelezettek a bolygónk és a lehető legkisebb környezeti lábnyom mellett. Alacsony CO2 kibocsátású folyamatokat alkalmaznak a teljes ellátási láncukban. Segítenek megőrizni a bőröd és a bolygónk egészségét, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd bármilyen tekintetben.

Az alapítók Elsie és Dominika a saját konyhájukban kezdték, ahol kezdetben aprólékosan kidolgozták a szépségápolási recepteket, erőteljes természetes összetevőkkel. A BYBI 2017-ben született meg, és gyorsan ismertté vált, hiszen kiemelkedően hatékony, környezetbarát formulákkal és öko csomagolással dolgoznak. Az alapítók ma már publikált szerzők, szakképzett formulázók és vállalkozók, akik utat törnek a klímatudatosság előtt, az összetevőktől kezdve a gyártáson át a csomagolásig. Az Egyesült Királyságban elismert vélemény vezérek és innovátorok a Clean Beauty világában.

Az eddigi legnagyobb eredményük? Megalkották a világ első CO2 negatív bőrápoló termékét*, a Glowcurrant Boostert. Ez egy ragyogó arcápoló olaj, amely több szenet köt meg, mint amennyit kibocsát. Ez szó szerint megváltoztatja a bőrápolási játékot!

természetes | vegán | állatkísérlet-mentes | CO2 semleges | Egyesült Királyságban készül | fenntartható

Rendezés:
Az oldal tetejére