Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ABEL ODOR

Egy szebb jövőbe vetett hit!

Az Abel Odor közel egy évtizede azon dolgozik, hogy megalkossa a világ legjobb 100%-ban természetes parfümjét, anélkül, hogy kompromisszumot kötne az etika vagy az esztétika terén.

A márka a művészet, etika és természettudomány metszéspontja!

Isaac Sinclair parfümkészítő mesterük a legújabb megújuló összetevőket használja a legjobb, régóta használt természetes anyagok mellett. Csapatuk fáradhatatlanul újít az illatanyag-fejlesztés, a csomagolás és a gyártási folyamatok terén, hogy megkérdőjelezze az iparági normákat, és biológiailag lebomló, környezetbarát illatanyag-alternatívákat kínáljon a tudatos vásárlók számára világszerte.  Az átláthatóság a szívük csücske, ezért osztják meg az összes illathoz tartozó teljes összetevőlistát. Úgy gondolják, hogy ugyanolyan jogod van tudni, hogy milyen összetevők vannak a parfümödben, és honnan származnak, mint az ételedben.

Modern természetes parfüm mindenkinek!

Hisznek a (100%-ban természetes) illatok erejében és szépségében, valamint abban, hogy képesek úgy gazdagítani a mindennapi életet, ahogy semmi más nem képes. Hisznek abban is, hogy mi vagyunk a vállalkozások és fogyasztók azon generációja, akik megfordíthatják a globális klímaválságot, de ehhez most kell cselekednünk!

Amikor a borász találkozik a parfümkészítő mesterrel

2011-et írtunk, a helyszín Amszterdam volt, az Abel alapítója és korábbi borász, Frances Shoemack egy igazán természetes parfümöt keresett, és nem talált. Nem sokkal ezután megszületett az Abel ötlete. Az új-zélandi Isaac Sinclair parfümkészítő mester lett Shoemack első szövetségese abban a törekvésben, hogy felbolygasson egy olyan iparágat, amely nem hitt abban, hogy a természetes parfümök lehetnek elegánsak, modernek, vagy megállhatják a helyüket a világ legjobbjai mellett. Azóta eltelt egy évtized, és az Abel, amelynek székhelye ma Wellingtonban, Új-Zélandon található, világszerte 33 országban kerül értékesítésre, nagy elismerés mellett. Az Abel küldetése, bár változatlanul szilárd maradt, szintén bővült. Már nem elégszenek meg azzal, hogy a világ legjobb természetes parfümjét készítsék, hanem arra törekszenek, hogy pozitív hatást gyakoroljanak a környezetre és a közösségre egyaránt.

100% növényi eredetű, biológiailag lebomló, megújuló összetevők | 100% nem denaturált élelmiszeripari minőségű gabonaalkohol | állatkísérlet mentes & vegán | fosszilis energiahordozó-, petrolkémiai származék-, parabén- és ftalát mentes

Rendezés:
Az oldal tetejére