Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kozmetika és bolt

NATURAL SKIN BOLT

A NaturalSkin.hu nem csupán egy webshop. Az általunk forgalmazott termékek hitelességét és hatékonyságát ugyanis szeretjük magunk is kipróbálni, tesztelni és használat közben, valamint hosszú távon is megtapasztalni. Ezért a Natural Skin koncepciót kibővítettük és webáruházunk, nagykereskedésünk mellett boltot, kozmetikát is nyitottunk.

 

Webáruházunk teljes kínálatát szombathelyi boltunkban személyesen is megvásárolhatod. Üzletünkben természetesen ki is próbálhatod a szimpatikus kozmetikumokat, szakértő kolléganőink pedig a bőrtípusodhoz és bőröd jelenlegi állapotához megfelelő, ideális natúr és organikus kozmetikum kiválasztásában is segítségedre lesznek.

 

 

NATURAL SKIN NATÚRKOZMETIKA

A Mádara hatalmas újítása volt néhány évvel ezelőtt a professzionális vonal elindítása. Ennek köszönhetően nemcsak otthon, hanem vendégeink a Natural Skin kozmetikában, képzett Mádara kozmetikusaink keze által is élvezhetik az organikus kozmetikumok hatásait.

Natúrkozmetikánkban pillanatok alatt letesztelheted, hogyan reagál a bőröd az egyes termékekre, kozmetikusaink pedig segítenek kiválasztani a bőröd állapotának és típusának megfelelő kozmetikumokat is. Jelentkezz be itt »


AKIK VÁRNAK TÉGED A NATURAL SKIN NATÚRKOZMETIKÁBAN ÉS BOLTBAN ...

// KOVÁCS Edina

A NATURAL SKIN bolt szépségtanácsadója, lelke és motorja

// PANDUR Vica

A NATURAL SKIN kozmetika pihentető és szépítő keze, MÁDARA referencia kozmetikus

 KOVÁCS Edina -  A NATURAL SKIN bolt szépségtanácsadója, lelke és motorja

Az oldal tetejére