Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kjaer Weis - A luxus, amely túllép a határokon

Kjaer Weis - A luxus, amely túllép a határokon

Az első organikus, mégis magas minőségű, luxus smink márka, amely egészséges, magas minőségű és fenntartható minden kompromisszum nélkül. A márka olyan gyönyörű smink termékeket készít, amelyek nem csak kívülről csodásak, hanem a beltartalom is szintetikus anyag mentes. A Kjaer Weiss természetes és organikus összetevői gondoskodnak a bőrről és bőröregedésgátló hatásúak.

Kirsten Kjaer Weiss a márka dán származású alapítója, felismerte, hogy már igény van olyan természetes smink termékekre is, melyek luxus minőségűek és kiemelkedő csomagolásúak. A márka alapítója maga is smink mester, így több éves szakmai tapasztalatát használta fel a márka megalkotásakor. A profi fotózásokon szerzett tapasztalatoknak köszönhetően olyan formulákat és színeket tudott kidolgozni, amelyekkel a nők természetes szépségét tudja kiemelni. A márka smink termékei csodás textúrái a legmagasabb minőségű összetevőkből származnak, a világ minden pontjáról. A formulák együtt dolgoznak a bőröddel és nem ellene!

 „Hiszem, hogy a nők megérdemlik, azt, hogy a legjobb összetevőket használják a bőrükön, melyekkel a bőrük együtt él és működik, nem pedig küzd ellene!” – mondja Kirsten a márka alapítója.

A Kjaer Weiss a smink jövője

Az intelligens utántöltő rendszer kompaktjait a díjnyertes tervező és kreatív igazgató Marc Atlan tervezte. A márka alapítójával együtt építették fel a márkát és csomagolást. A piros, lakk, különleges felületű csomagolások, akár a kis ékszer dobozkák, a KW kompaktok tökéletes elhelyezésére készültek. Az Iconic kompakt indította el az intelligens utántöltő rendszert. Kivitelezése lenyűgöző és tartós, cink ötvözetéből készült alumíniummal, magnéziummal és rézzel együtt. A hulladék csökkentése érdekében az összes kompaktot úgy tervezék, hogy után tölthetők legyenek. Kirsten célja nagyon világos volt: „valami egyedit akartam, ami mégis fenntartható”. A piros karton csomagolások teljes mértékben újrahasznosíthatók.

Kjaer Weiss értékek

Szándék

Fényűző, nem szintetikus smink termékek a legmagasabb minőségű természetes és organikus összetevőkből. Ennek ellenére nem kell megalkudni, hiszen minden termék csomagolása olyan elképesztő, hogy megkapod a vágyott luxust is.

Kiválóság

A legmagasabb szintű egészség, minőség, teljesítmény és csomagolás.

Céltudatosság

Olyan termékek gyártása a smink imádó közönségnek, amelyek a természetes szépséget képviselik, minden felesleges mesterséges anyag nélkül.

Felelősség vállalás

Folyamatosan azon dolgoznak, hogy megfeleljenek minden követelmények a fenntarthatósággal kapcsolatban.

Összetevők

A márkánál egy külön csapat dolgozik azon, hogy minden formulában a legmagasabb minőségű bio- és természetes összetevőket használhassák. Az olyan összetevőket, mint a méhviasz, shea vaj és jojoba olyan összetevőkkel kombinálják, mint a lonc, gardénia és rózsa. Ezek együttesen természetes megjelenést kölcsönöznek majd, miközben a vitaminok és antioxidánsokat gondoskodnak a bőrödről. A formulák egyszerűen használhatók, ragyogó és friss megjelenést kölcsönöznek.

A márka alapítója tapasztalatai szerint a természetes termékek nem feleltek meg teljesítményükben, és a szépségápolási élmény luxusa elveszett. Kirsten felhasználta a természetes környezetben felnövő tapasztalatait és a szépségápolással kapcsolatos ismereteit, hogy az iparágban feltérképezetlen területeket járjon be, és létrehozta a Kjaer Weis-t - a bio, luxus szépségápolás úttörőjét.

Próbáld ki a 'clean' sminkvilág csúcsát, most bevezető kedvezménnyel! >>> 

(Az akció 2022.06.07-12. között érvényes!)

 

 

Az oldal tetejére