Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

INIKA Organic

Az INIKA forradalmasította a szépségipart, leszámolva azzal a tévhittel mely szerint a natúrkozmetikumok kevésbé pigmentáltak, tartósak vagy ragyogók, mint hagyományos társaik.

Az INIKA valóban teljesen természetes, itt nincsenek “apró betűs” részek. A teljes termékpaletta kizárólag 100%-ban természetes anyagokból készült formulákat tartalmaz és ez a jövőben is elvárás minden egyes termékkel kapcsolatban. Hogy fenntartsa hitelességét és méltó legyen a márkába vetett bizalomra, termékeit kizárólag a világ legszigorúbb előírásaival rendelkező szervezeteivel hitelesítette.

Az INIKA vezető szerepet tölt be a természetes és organikus készítmények gyártásában, a márka az egyik legetikusabb és legtisztább választás az organikus kozmetikumok piacán. Amikor INIKA terméket választasz, biztos lehetsz benne, hogy a terméket nem tesztelték állatokon (tanúsítottan állatkísérlet-mentes) és hogy mentes minden állati eredetű összetevőtől (tanúsítottan vegán) ugyanúgy, ahogy mentes a különböző kérdéses összetevőktől és alkoholoktól is.

Ausztráliába készül | Certified Organics Australia minősített | Certified Halal minősített | minősített vegán és állatkísérlet-mentes | alkoholmentes formulák

Rendezés:
Az oldal tetejére