Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ILIA Beauty

Tiszta, bőrközpontú szépség!

A márka hisz abban, hogy a bőrünket nem kell elrejteni, hagyjuk, hogy a természetes ragyogásunk tündököljön. Az átláthatóságot és a színeket választották vezetőjüknek, célul pedig a ’clean beauty’ ellen kialakított sztereotípiák megdöntését. Valami radikálisan újat szeretnének alkotni, biztonságos mégis hatásos formulákon keresztül, melyek védelmezik és támogatják a bőrt. Minden formulában magas mennyiségű, aktív bőrápoló összetevők vannak, amelyek megvédik a bőrt a környezeti hatásoktól.

Az ILIA a bőrápolást és sminket egynek tekinti, és hamar észrevették, hogy a természetes már nem elég. Minden formulában magas mennyiségű, aktív bőrápoló összetevők vannak, amelyek megvédik a bőrt a környezeti hatásoktól. Határozottan hisznek az SPF (fényvédelem) erejében, ez védi és aktivizálja az aktív összetevőket és 200%-al növeli a hatékonyságukat. Enélkül ezek az érzékeny összetevők fény hatására nagyon hamar romlanak.

Az ILIA már korán megtanulta, hogy nem minden természetes összetevő jó, és nem minden mesterséges rossz. A „clean beauty” az az irányelv, ahol ez a kettő találkozik; tudatos, gondosan kiválasztott összetevők, kompromisszumok nélkül. Az utazásukat 2011-ben kezdték el, és azóta is folyamatosan azon dolgoznak, hogy a szépségipar határait feszegessék.

 A legtöbb terméküket multifunkcionálisan használhatjuk, így minden helyzetben megállják a helyüket. Maradhatsz a minden napos, természetes sminkednél vagy a látványos, alkalminál, az ILIA mindig egyszerű megoldást kínál!

Rendezés:
Az oldal tetejére