Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Holifrog - megújult az arctisztítás tudománya

Holifrog - megújult az arctisztítás tudománya
Szerencsére a Holifrog márka mögött két olyan szakember áll, akik mindig nyitottak a fejlődésre és alapvető céljuk az, hogy lépést tartsanak a bőrápolás őrületes fejlődésével. Emily és Majeed a tavalyi évben minden formulát és csomagolás újragondolt, így emelték egy magasabb szintre a már amúgy is elképesztő arcápolási márkájukat. 

Magukat a 'clean beauty' kategóriába sorolják, hiszen csodálatosan ötvözik a természetes összetevőket a laborokban született hatóanyagokkal. Felfogásuk szerint nem minden mesterséges anyag rossz, amit emberi kéz alkotott. Csak olyan használnak, amelyek biztonságosak, bizonyítottak hatékonyak és minden folyamatában támogatják a bőr természetes folyamatait. Minden formulát a bőrrel harmóniában alkotnak meg, holisztikus szemlélettel. Ez az jelenti, hogy a bőrödet kívül-belül táplálniuk kell, hiszen a bőröd az csak akkor lesz szép, ha összhangban vagy önmagaddal. 

Alapelvük, hogy semmilyen felesleges vagy kérdéses összetevőt és töltőanyagot nem engednek, hiszen a cél: a bőr és a szellemünk kapcsolata nagyon szoros, mindegyik hatással van a másikra.

Minden termékük az Amerikai Egyesült Államokban készül, állatkísérlet-mentes, illatanyag- és parabénmentes. 

Bőrállapothoz alkalmazkodó bőrápolás, az az Situational Skincare®

A bőrápolás nem ér véget azzal, hogy sikeresen kitaláltad a bőrtípusodat. Az a szomorú helyzet, hogy a bőröd örökre fenntartja azt a jogát, hogy bármikor megváltozzon, típust váltson. Okozhatja ezt az életkor, életesemények, évszak váltás, stressz, életmódbeli- és hormonális változások. Kénytelenek vagyunk lépést tartani, ezekkel a változásokkal, hiszen a legjobb stratégia a bőrünk helyzetének és állapotának megértése. 

A bőröd boldogsága egyenlő az egyensúlyának megtalálásával. Nem szabad alábecsülni a bőr összetettségének mivoltát! Mesésen bonyolult szervünk, ami mindig elfoglalt, folyamatosan alkalmazkodik ahhoz, hogy hova viszed, mit teszel rá, és hogyan kezeled. 

Lusta reggeli rutin

 1. SHASTA Gyengéd AHA savas arclemosó
 2. UTOPIA Microflora kiegyensúlyozó arctonik
 3. SUNNYSIDE C-vitaminos szérum

Hormonális pattanásokra

 1. SUPERIOR Omega tápláló géles lemosó
 2. UTOPIA Microflora kiegyensúlyozó arctonik
 3. HALO AHA+BHA hámlasztó éjszakai szérum
 4. GALILEE Dewy Drops antioxidáns cseppek

Ha kihagytál egy kozmetikus időpontot

 1. SUPERIOR Omega tápláló géles lemosó
 2. KOSI Multi acid feltöltő arcmaszk
 3. SUNNYSIDE C-vitaminos szérum
 4. GRAND Amino Cushion hidratáló arckrém

Esti rutin

 1. TASHMOO Water Lily tápláló tejes arclemosó
 2. GRAND Amino Cushion hidratáló arckrém
 3. SUNNYSIDE C-vitaminos szérum

HOLISH*T összetevő lista

Mint nagyon sok márka, a Holifrog minden formulája megfelel az EU rendelkezéseknek, ami biztonsággal tölthet el, de a biztonság nem minden. Egy összetevő lehet teljesen ártalmatlan, de teljesen alkalmatlan a feladat elvégzésére. Rengeteg, a rendelkezéseknek megfelelő összetevő csak töltőanyag, vagyis használata biztonságos, de semmit nem nyújtanak a bőrödnek, azon kívül, hogy helyet foglalnak a formulában. A Holifrog formuláiban található minden egyes összetevőnek van funkciója és célja, amit alapos átgondolás után adtak hozzá, a bőr egészségének érdekében. 

Az alábbi nem biztonságos és kellemetlen összetevőket garantáltan nem találod meg egyetlen Holifrog termékben sem: 

Acrylates, Alcohol (SD alcohol, ethanol, denatured, isopropyl, methanol or ethyl alcohol), Aluminum compounds, Benzalkonium Chloride, BPA, Butoxyethanol, Chemical Screens, Coal Tar Dyes, DEA, Detergent, Dyes, EDTA, Essential Oils, Ethoxylated ingredients, Formaldehyde, Fragrance, Heavy metal, Hydroquinone, MEA, Mercury + mercury compounds, Methylisothiazolinone, Mineral Oil, Palm oil, Parabens, PEGs, Phthalates, Polysorbate, Propylene Glycol, Recorcinol, Silicones, SLES, SLS, TEA, Triclosan

Próbáld ki a Holifrog arcápoló termékeit most, bevezető kedvezménnyel! >>>

(Az akció 2022.06.21-26-ig tart és más kedvezménnyel nem vonatható össze!)

 

Az oldal tetejére