Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HEJ ORGANIC - TRENDI ÉS FENNTARTHATÓ

HEJ ORGANIC - TRENDI ÉS FENNTARTHATÓ

A márkát 2016-ban alapította, két, a környezetvédelem iránt elkötelezett család. Akkor úgy gondolták, hogy minden natúr, természetes bőrápolási márka unalmas és egyhangú. Valami igazán különlegeset szerettek volna alkotni! Összegyűjtötték, minden az utazásaik alatt szerzett tapasztalataikat és megszületett a HEJ ORGANIC. 

A márka hazája Németország, ahol minden rendelkezésükre áll, hogy igazán hatékony, de fenntartható bőrápolási termékeket alkossanak. A célcsoportjuk a természetes bőrápolást kereső, új életstílushoz szokott, új generáció. A dolguk nem könnyű, hiszen nekik már valami igazán lenyűgözőt kell mutatni! 

A elvárásaikból nem engedtek egy percig sem, tiszta, nyers, természetes és vegán alapanyagokat használnak minden termékben. Alapvető, hogy soha, semmilyen körülmények között nem tesztelnek állatokon. Mindennél többre tartják a helyi termelőket és a fair-trade beszerzéseket, így ha tehetik mindent helyben szereznek be. Mindezt összefogni és véghez vinni, nem lehet máshogy, mint 100%-os szenvedéllyel és a családjuk támogatásával! 

Hisznek abban, hogy a bőrünk a legjobbat érdemli és ezt a természetben találjuk meg! 

Az a csodás kaktuszfüge

A nálunk elérhető termékvonalának a fő összetevője a Kaktuszfüge. A kaktuszok termése egy igazi antioxidáns bomba, hatalmas mennyiségben tartalmaz betalainokat. Semlegesíti a káros szabad gyököket, amik a korai öregedés első számú okozói. A termékek alap formulájában a növény mag olaja és a virágjának vize is megtalálható. A Kaktuszfüge olaját 88%-ban zsírsavak alkotják, mint az olajsav és linolsav. Összességében támogatja a bőr nedvességmegtartó képességét, megakadályozza a faggyú megkeményedését a bőrben, segít a hegek és sebek regenerálódásában. A kiemelkedő E-vitamin tartalma pedig csak hab a tortán!

Ha, mindez nem lenne elég, az alap formulát ezen kívül Grapefruit kivonat és Argán olaj dúsítja. 

A márka NATURE label minősített, minden összetevő:

  • természetes
  • mesterséges színezék- és illatanyag-mentes
  • parabén-, szilikon- és ásványi olaj mentes
  • PEG és SLS-mentes

A márka minden terméke minősített vegán, bio minősített, PETA minősített és aktív növényi hatóanyagokat tartalmaz. 2017-ben pedig a márka arany minősítésű German Brand Award győztes lett. 

Pórbáld ki az kínálatunk egyik legtrendibb márkáját bevezető kedvezménnyel! >>>

Az oldal tetejére