Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új, biztonságos fényvédők a Natural Skin shopban, megérkezett a COOLA

Új, biztonságos fényvédők a Natural Skin shopban, megérkezett a COOLA
A nyár a végtelen napozás, az önfeledt strandolások, az izgalmas kirándulások és kerti party-k időszaka. Egy biztonságos fényvédővel a táskádban pedig végre úgy élvezheted a napfürdőt, hogy a leégéstől, a bőröd kiszáradásától és hosszútávon az egészségre gyakorolt hatásától sem kell tartanod. Gyere, ezúttal a vadonatúj COOLA segítségével mutatjuk be, milyen is a biztonságos fényvédő.

A napozás kockázatai

A ragyogó, napsütötte bőr, a jobb hangulat vagy a magasabb D-vitaminszint egyértelműen a napozás mellett szólnak. Megfelelő fényvédelem nélkül azonban a nap bizonyítottan káros UVA és UVB sugarai percek alatt leégéshez, hosszútávon pedig pigmentfoltok kialakulásához, korai ráncok megjelenéséhez vagy legrosszabb esetben akár bőrrákhoz is vezethetnek. Korántsem mindegy azonban, hogy milyen fényvédőt kensz a bőrödre. 

A hagyományos fényvédők kockázatosnak tartott összetevői a korallzátonyokat és vizeink élővilágát is veszélyeztetik. 

A COOLA elkötelezett a biztonságos fényvédelem és a bolygó védelme mellett is. 

COOLA: biztonságos fényvédő és bőrápoló egyben

A COOLA fényvédők bőrápolók is egyben. Plant Protection® növényi hatóanyagokat tartalmazó komplexükkel egyszerre óvják, táplálják és hidratálják is a bőrt.

A legalább 70%-ban minősített organikus, növényi összetevőkből készülő COOLA fényvédők olyan erőteljes antioxidánsokat is tartalmaznak, mint pl. a málnamag- és lenmag olaj, a kakaóvaj és buriti olaj. Ezek az értékes antioxidánsok segítenek a bőrnek védekezni a korai bőröregedésben is jelentős szerepet játszó szabad gyökök ellen, megvédik az oxidatív stressz káros hatásai ellen, csökkentik a finom ráncokat és gyulladásokat is. Az organikus virágkivonatai pedig nemcsak a bőrnek kedveznek, de magával ragadó illatukkal nyugtatják, frissítik a lelket is. 

Biztonságos fényvédelem COOLA fényvédőkkel

Az egészséges fényvédők csak kifejezetten biztonságos összetevőket tartalmaznak, miközben a környezetvédelmet is kiemelt fókuszban kezelik. A COOLA fényvédői biztonságos, ásványi- és kémiai szűrőkkel óvják a bőrt a káros UVA/UVB sugarak ellen. Ezt bizonyítja, hogy a csak minimális mennyiségben alkalmazott kémia szűrők is kizárólag FDA  (Az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala) által jóváhagyott összetevők, és a hawaii 104-es zátony törvénynek is megfelelnek. Utóbbi 2021.01.01-től tiltja a oxibenzon és oktinoxát tartalmú fényvédők árusítását a szigeten.

A COOLA fényvédői nem tartalmaznak 

  • parabéneket
  • ftalátokat
  • oxibenzont
  • oktinoxátot.

A COOLA ennél még tovább is megy. Farm to Face® gazdálkodásukkal a helyi közösségeket is támogatják, és csak olyan összetevőket használnak, amelyek felelősségteljes, minimális környezeti hatással járó termelésből és betakarításból származnak. A termékek 80%-a újrahasznosítható, de mégis modern üveg csomagolást kapott, a tubusok pedig fenntartható cukrornád gyantából készülnek. Ezzel a gyakorlattal nemcsak a műanyag felhasználást sikerült csökkenteni, de a CO2 lábnyomukat is.

Minden COOLA fényvédő bőrgyógyászatilag, állatkísérletektől mentesen tesztelt és vegán.

Próbáld ki te is az egészséges, biztonságos fényvédőket!
Kezdd ITT »

Az oldal tetejére