Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A csapatom


Szemesné Grasl Veronika
/ tulajdonos

2008 óta dolgozom a kozmetikai szakmában, de mindig is többre, egy életcélra, valami előremutató feladatra vágytam. Az első üzlet sikerei még több energiát adtak a folytatáshoz, és a Natural Skin koncepcióval rátaláltam az utamra. Férjem és a kislányom mellett a Natural Skin-ért kelek nap mint nap, minden gondolatomat átjárja és motivál a tudat, hogy értéket teremthetek.

A reggeleim a social media felületek átpörgetésével kezdődnek, amikor pedig ébred a család, együtt indul a nap. A kislányomat általában én viszem az iskolába, aztán irány az iroda, ahol a csapattal átbeszéljük a napi feladatokat.

A Natural Skin megálmodójaként az én feladatom koordinálni a cég működését, kijelölni a célokat, meghatározni a stratégiát, kidolgozni az újabb és újabb ötleteket. Az én feladatom felkutatni az új márkákat, amelyek kivétel nélkül csak személyes tesztelés után kerülhetnek a Natural Skin termékei közé. Rengeteget utazom, hazai és nemzetközi szakkiállításokra és képzésekre járok, hogy a Natural Skin rajongói első kézből és hiteles keretek között találkozhassanak a legújabb alapanyagokkal, hatóanyagokkal és új fejlesztésű termékekkel.

2-3 naponta eljárok futni, így vezetem le a mindennapi stresszt, pihenésképpen pedig a családdal töltődöm, kreatívkodunk a kislányommal, kirándulunk vagy csak játszunk otthon. 

Tóth Adél
/ sales, kozmetikusok és professzionális viszonteladók

2017 októbere óta vagyok a Natural Skin csapat tagja, és főként a drogériák, professzionális viszonteladók és kozmetikusok kiszolgálása, a velük való kapcsolattartás és a támogatás a feladatom.

Nagyon szeretek itt dolgozni, mert a hobbim a szépségápolás, így ennél tökéletesebb munkahelyet el sem tudnék magamnak képzelni. Imádom az általunk forgalmazott márkákat, ezáltal nagyon könnyen tudok azonosulni a feladataimmal is. A folyamatos újdonságok, kihívások és a remek kolléganők pedig csak hab a tortán.

Nekem is sok kedvencem van, de abszolút favorit a Mádara Detox arcszappanja, ami végre rendbe hozta a zsírosodásra hajlamos bőrömet. Valamint szeretem a MOSSA Skin Solution termékcsaládját is. A legújabb márkánk, az INIKA pedig szerelem volt első látásra.

A szépségápolással való foglalkozás a munkaidő után sem áll meg nálam, legszívesebben az internetet bújom ebben a témában. De az igazi feltöltődés, amikor a családommal és a bulldog babáimmal lehetek.

Pandur Vica
/ MÁDARA referencia kozmetikus

2016 novemberében kerültem a Natural Skin csapatba kozmetikusként. Azóta teljesen beleszerettem a biokozmetikumokba, hiszen a saját és vendégeim bőrén is tapasztalom az organikus összetevők fantasztikus hatásait.

Szeretem, hogy a Natural Skin kozmetika túllépett a hagyományos szépségápolási megoldásokon, és egyre újabb, modernebb és innovatív technológiákat és készítményeket próbálhatok ki. Emiatt nagyon változatosak a napjaim, és rengeteg energiát ad, hogy látom, mennyire hatékonyak a kezelések és mennyi pozitív visszajelzést kapunk a vendégektől is.

Előszeretettel használom a munkám során is a Mádara új, professzionális termékeit és abszolút kedvencem az SOS termékcsalád. Bőszen osztogatom is a termékmintákat a kezelések végén.

Szabadidőmet a családommal töltöm, sétálunk, beszélgetünk vagy együtt játszunk a nap végén.
Kovács Edina
/ bőrápolási tanácsadó, webshop asszisztens

2013 novembere óta dolgozom a Natural Skin üzletében, úgy érzem, a helyemen vagyok. Rajongok a Natural Skin termékeiért, talán ezért is tudok hiteles lenni a vevőink kiszolgálásában, és tudok segíteni nekik eligazodni a natúr és organikus világban. Szeretem, hogy itt önmagam lehetek, hiszen itt minden az ápoltságról, az igényességről és a szépségről szól, aminek az én életemben is kiemelt hely jut.

Külön öröm, hogy tudom, a termékeink biztonságosak, ellenőrzött alapanyagokból és körülmények között készülnek, nem tartalmaznak kőolajszármazékokat vagy parabéneket. Így azokat nyugodt szívvel, a legnagyobb jószándékkal tudom ajánlani vevőinknek is. Jó érzés egy sikeres márkát képviselni és egy sikeres csapat tagja lenni.

Személyes kedvencem a Mádara Superseed termékcsalád, azon belül a hidratáló, energetizáló és anti aging olajok közül is az anti aging-et használom rendszeresen.

 

 Poór Ágnes
/ webshop manager

2017. január óta dolgozom a Natural Skin csapatban webshop referensként. Hozzám futnak be a megrendelések, én készítem össze a csomagokat, kezelem a webshop működését és tartom a kapcsolatot az ügyfelekkel. A maradék időmben pedig az adminisztrációs feladatokba is besegítek.

Úgy érzem, végre megtaláltam az ideális munkahelyemet, ahova minden egyes nap szívesen megyek dolgozni. A többiekkel szinte kiegészítjük egymást, és mindenki ott segít a másiknak, ahol csak tud. Külön boldogság, hogy egész nap kozmetikai termékekkel foglalkozhatok. Azt hiszem ez lehet minden nő álma. Nekünk pedig szerencsére meg is adatott.

Nagyon sok kedvencem is lett az általunk forgalmazott márkák közül. Az abszolút favorit a Mádara színezett hidratálója és a MOSSA gyümölcsös testápolói.

Munka után rohanok haza a három kisfiamhoz. Ők jelentik az igazi feltöltődést a nap végén. A családunk új tagja pedig egy kislány cica, aki gondoskodik róla, hogy otthon se unatkozzunk.

 

Az oldal tetejére